Du behöver
- kycklinglårfiléer
- 1 dl grillolja
- 1 tsk flingsalt
Majssallad
majskolvar
400 g körsbärstomater
salladslökar
blekselleristjälkar
lime
1 msk finriven ingefära
1 msk olja
1 msk flytande honung
1 tsk sesamolja salt
gemsallad
0.5 kruka koriander
Gör så här
Lägg kycklingen i en bunke och vänd runt ordentligt i grilloljan. Trä eventuellt upp kycklingfiléerna på spett. Grilla 6-10 minuter. Vänd flera gånger, så att de inte bränns. Salta. Grilla majskolvarna till fin färg.
Majssallad: Skär loss majskornen från de grillade kolvarna med en kniv. Vänd samman med tomater, lök och selleri.
Blanda limeskal, limesaft, ingefära, olja, honung och sesamolja till en dressing. Rör försiktigt ner dressingen i salladen och smaka av med salt. Varva salladsblad med majssalladen och toppa eventuellt med koriander.