RECEPT FRÅN
Korv i minibaguette med sellerislaw
Servera korven i fluffiga små baguetter och toppa med en härlig slaw gjord på rotselleri.
Av Cecilia Vikbladh. Foto: Tine Guth Linse
Tillagningstid: 45 minuter
4 portioner
Du behöver
- 8 st mindre korvar t.ex. salsiccia
- 8 st minibaguetter
- 5 dl rotselleri tunt strimlad
- 1 dl majonnäs
- 1 dl vispad vispgrädde
- 3 msk dijonsenap
- 2 msk kapris
- salt
- peppar
Sellerislaw
Gör så här
1
Sellerislaw: Rör ihop selleri, majonnäs och grädde. Blanda i senap och kapris, krydda med salt och peppar. Låt stå i kylen i 1 timme.
2
Stek eller grilla korvarna.
3
Dela baguetterna utan att skära igenom bröden. Lägg i sellerislaw, placera korven ovanpå och lägg eventuellt lite sellerislaw överst. Toppa med kapris.