RECEPT FRÅN HJ

Korv i minibaguette med sellerislaw

Servera korven i fluffiga små baguetter och toppa med en härlig slaw gjord på rotselleri.

Av . Foto: Tine Guth Linse

Tillagningstid: 45 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 8 st mindre korvar t.ex. salsiccia
  • 8 st minibaguetter
  • Sellerislaw

  • 5 dl rotselleri tunt strimlad
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl vispad vispgrädde
  • 3 msk dijonsenap
  • 2 msk kapris
  • salt
  • peppar

Gör så här

1

Sellerislaw: Rör ihop selleri, majonnäs och grädde. Blanda i senap och kapris, krydda med salt och peppar. Låt stå i kylen i 1 timme.

2

Stek eller grilla korvarna.

3

Dela baguetterna utan att skära igenom bröden. Lägg i sellerislaw, placera korven ovanpå och lägg eventuellt lite sellerislaw överst. Toppa med kapris.


Recept