• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

  • Läckra gröna rätter i helgens meny!

    Till helgen njuter vi av en vegetarisk meny. Först serveras friterad sparris med tryffelmajonnäs, därefter följer en härlig calzone med spenat och getost och till sist en oemotståndlig mjölkchokladfondant!

    Läckra gröna rätter i helgens meny!
    Friterad grön sparris med tryffelmajonnäs
    Förrätt

    Friterad grön sparris med tryffelmajonnäs

      Recept från HemmetsJournal.se
    Calzone med spenat och getost
    Huvudrätt

    Calzone med spenat och getost

      Recept från HemmetsJournal.se
    Mjölkchokladfondant

    Mjölkchokladfondant

      Recept från HemmetsJournal.se
  • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!