• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

  • Äntligen dags för det stora julbordet!

    Tre sorters sill, sillsallad, ört- och citrongravad lax, julskinka, köttbullar, revben, Jansson och risgrynsmousse med glöggmarinerad frukt – nu är bordet dukat! God Jul!

    Pepparrot- och senapssill
    Smårätter & tillbehör

    Pepparrot- och senapssill

      Recept från HemmetsJournal.se
    Lök- och apelsinsill
    Smårätter & tillbehör

    Lök- och apelsinsill

      Recept från HemmetsJournal.se
    Ört- och citrongravad lax
    Smårätter & tillbehör

    Ört- och citrongravad lax

      Recept från HemmetsJournal.se
    Ägg med sillsallad

    Ägg med sillsallad

      Recept från HemmetsJournal.se
    Julskinka
    Smårätter & tillbehör

    Julskinka

      Recept från HemmetsJournal.se
    Julens köttbullar

    Julens köttbullar

      Recept från HemmetsJournal.se
    Revben
    Smårätter & tillbehör

    Revben

      Recept från HemmetsJournal.se
    Janssons frestelse
    Huvudrätt

    Janssons frestelse

      Recept från HemmetsJournal.se
    Stekta rotfrukter med russin

    Stekta rotfrukter med russin

      Recept från HemmetsJournal.se
    Grönkålssallad

    Grönkålssallad

      Recept från HemmetsJournal.se
    Risgrynsmousse med glöggmarinerad frukt

    Risgrynsmousse med glöggmarinerad frukt

      Recept från HemmetsJournal.se
  • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!