Du behöver
- 500 g salsiccia (helst rå)
- 1 tsk olivolja
- 2.5 st vitlöksklyftor hackade
- 2 msk olivolja
- 4.5 st tomater tärnade
- 150 g haricots verts i bitar
- 2 st burkar stora vita bönor
- 1 st färsk lök strimlad
- basilika hackade
- salt och nymalen svartpeppar
Gör så här
1
Bryn korven i lite olivolja. Efterstek i ugnen, 175 grader i 20 minuter om du använder rå salsiccia.
2
Fräs vitlöken i olivoljan utan att den tar färg. Lägg i tomater och haricots verts och fräs i ytterligare 3–4 minuter.
3
Låt bönorna rinna av och skölj dem väl i kallt vatten. Blanda dem i tomatröran, tillsammans med lök och basilika, smaka av med salt och svartpeppar. Låt det hela bli varmt och servera till salsiccian.
Näringsvärde: Kcal 517, fett 29 g, kolhydrater 23 g, fibrer 16 g