Grönsaksgryta med bönor och kikärter

Du behöver 400 g fryst ratatouille 1 msk rapsolja 0.5 st röd paprika 0.5 st squash grön 1 st förpackning kokta kidneybönor 285 g 1...

Du behöver

  • 400 g fryst ratatouille
  • 1 msk rapsolja
  • 0.5 st röd paprika
  • 0.5 st squash grön
  • 1 st förpackning kokta kidneybönor 285 g
  • 1 st förpackning kokta kikärter 190 g
  • salt och peppar
  • rosmarin

Servera med:

bröd gärna valnötsbröd

Gör så här

1
Fräs ratatouillen i en gryta med olja, ca 5 min. Skär paprika och squash i bitar, och tillsätt dem. Låt grytan koka upp.

2
Skölj av bönor och ärter med kallt vatten i ett durkslag. Låt rinna av.

3
Lägg ner dem i grytan och låt den bli het. Smaka av med salt, peppar och rosmarin. Servera med bröd.

Scroll to Top