RECEPT FRÅN HJ

Grönsaksgryta med bönor och kikärter

Foto: Thomas Carlén

Okänd
3 portioner

Du behöver

  • 400 g fryst ratatouille
  • 1 msk rapsolja
  • 0.5 st röd paprika
  • 0.5 st squash grön
  • 1 st förpackning kokta kidneybönor 285 g
  • 1 st förpackning kokta kikärter 190 g
  • salt och peppar
  • rosmarin
  • Servera med:

  • bröd gärna valnötsbröd

Gör så här

1
Fräs ratatouillen i en gryta med olja, ca 5 min. Skär paprika och squash i bitar, och tillsätt dem. Låt grytan koka upp.
2
Skölj av bönor och ärter med kallt vatten i ett durkslag. Låt rinna av.
3
Lägg ner dem i grytan och låt den bli het. Smaka av med salt, peppar och rosmarin. Servera med bröd.

Recept