Du behöver
- 1 st physalis 100 g
- 2 st apelsiner
- 4 st kiwi
- 250 g mango fryst
- 20 st vindruvor
- 1 st granatäpple
- 4 st smördegsplattor djupfrysta
- 1 st ägg
- 2 msk socker
- 0.5 tsk kanel
Ugn: 200°
Gör så här
1
Plocka bort bladen på physalisen och dela den på mitten. Skala apelsinerna med kniv så det vita kommer bort. Skär i bitar.
2
Skala och dela kiwin i bitar. Tina mangon och dela vindruvorna på mitten.
3
Blanda all frukten med granatäpplekärnor. Tina smördegen i 30 minuter. Kavla ut till dubbel bredd.
4
Ta ut stjärnor med mått och pensla med uppvispat ägg. Strö på socker och kanel och grädda i 5 minuter. Servera fruktsalladen i glas och garnera med kaka.