anders-_fverg_rd._58b937f7dd533_115427.jpg
"Arga snickaren" Anders Öfvergård: "Jag brinner för att hjälpa andra"
42
Så länge han kan minnas har han alltid försökt ställa upp och hjälpa andra. – Det är mitt sätt att bli omtyckt, säger "Arga snickaren" Anders Öfvergård.
wienresan2500.jpg
Kryssa på Donau - upplev Wien, Budapest och Bratislava!
0
Vi bor bekvämt på en fyrstjärnig flodkryssare på vår veckolånga kryssning på Europas moderflod Donau. I den vackra Wachaudalen ser vi riddarborgar, vingårdar och pittoreska byar. Vi besöker tre historiskt intressanta huvudstäder på denna fullmatade resa!
utaplats-plock-puff.jpg
Inred ute – 11 fina köp för balkong och uteplats
4
Nu när våren är på ingång vill vi ha snygga och sköna loungemöbler till uteplatsen och glada färgklickar till den mindre balkongen.
veckomenyn2500.jpg
Varmrökt lax med sparris och gräddfil i veckans meny
12
Här hittar du alltid härlig vardagsmat. Allt är snabblagat, kalorilätt och jättegott!
IMG_3000_112247.JPG
Camilla Läckberg: "Mitt liv efter 40 är helt underbart"
1
Det har varit ett intensivt år för populära deckarförfattaren Camilla Läckberg. Hon har precis blivit klar med sin tionde Fjällbacka-deckare, blivit mamma för fjärde gången och lilla Polly fyller snart ett år. Vi träffas för att prata om framgång, kärlek och om livet som bara blir bättre ju äldre hon blir.
YTo2OntzOjI6ImlkIjtpOjE0MDUyNzI7czoxOiJ3IjtpOjc0NztzOjE6ImgiO2k6MzIwMDtzOjE6ImMiO2k6MDtzOjE6InMiO2k6MDtzOjE6ImsiO3M6NDA6IjQ4MWQ0MWZhZDgwMTFiMmZlNTM5MWFiYWVlZGFiNjEyYzBmMzZkMzQiO30=.jpeg
Hon sa upp sig för att bila Europa runt tillsammans med sin hund
1
kyckling2500.jpg
Vårig kyckling på 4 olika sätt!
9
Så här års längtar man gärna efter lite lättare mat. En knaprig helstekt kyckling är alltid lika läcker. Kanske en annorlunda ceasarsallad eller en spännande paté med rödlöksmarmelad till?
Fler nyheter Gå till artikelarkivet

Fler Recept