Följ med oss till Camp Järvsö: Träna och njut i underbar natur

Vår träningsresa till Camp Järvsö är perfekt för dig som gillar promenader, träning och social samvaro i underbart vacker natur.

Ge dig själv fem dagar mångsidig träning på Camp Järvsö i vackra Hälsingland, perfekt anpassad för dig som vill hålla dig stark och njuta av varje ögonblick. Morgonpromenader ger energi till dagen, medan rörlighet, yoga och dans bidrar till välbefinnande och smidighet. Missa inte heller våra styrkepass som inspirerar till att ­träna upp en stark kropp.

Camp Järvsö ligger sju kilometer från Järvsö som nås med tåg från Stockholms central på tre timmar. Här finns idrottshall, gym, boulebana, yogasal och ett aktivitetsrum där man bland annat kan spela pingis.

Camp Järvsö i vackra Hälsingland.

Det finns också ett utomhusområde för gruppträning, friidrottsgrenar, bågskytte och en Mästarbana. Det finns ett elljusspår på cirka två kilometer där man kan springa, köra CrossRun, gå en meditationsvandring eller varför inte spela discgolf.

I skogen finns ett ”skogsbadsrum” där man kan vila ­eller meditera i utplacerade hängmattor. Nere vid sjön kan man bada och basta i vedeldad bastu.

Passa på att prova skogsbad!

Utforska den vackra naturen med en guidad vandring runt Kalvsjön eller välj att ge dig ut på de omkringliggande vandringslederna på egen hand. På Camp Järvsö är varje dag en ny möjlighet att uppleva det bästa av Hälsinglands natur!

När kvällarna närmar sig samlas vi för goda måltider och gemensamma aktiviteter, skapade för att främja social samvaro och nya vänskaper.

Välkommen till en aktiv och rolig vistelse där åldern bara är en siffra!

Dag 1: Träning och mingel

Vi anländer till natursköna Camp Järvsö och börjar vistelsen med en eftermiddag av blandad träning och avslutar dagen med välkomstmingel och middag.

Här kan du prova på många träningsformer.

Dag 2: Morgonyoga och utequiz

En dag fylld med aktiviteter mellan morgonyogan och kvällens utequiz vid eldens sken. CrossRun och stabiliserande rörlighetsträning är två av dagens aktiviteter.

Dag 3: Vandring

Vi upplever sjöns lugn under en vandring, följt av varierande träningspass och avslutar med traditionellt Valborgs­firande under vårresan.

Kalvsjön ligger alldeles intill campen.

Dag 4: Bågskytte

Vi börjar dagen med morgonyoga, fortsätter med ett bergspass och provar under eftermiddagen något som kanske är nytt för många, nämligen bågskytte.

Du får chansen att testa bågskytte – en spännande aktivitet.

Dag 5: Avslappnande rörlighetspass

Vår sista dag inleds med yoga och morgonpromenad, följt av ett avslappnande rörlighetspass och en sista omgång bågskytte. Därefter är det dags att packa väskan för att bege oss mot våra hemorter igen.

Vad sägs om ett kvällsdopp i sjön?

Resefakta: Träningsresa till Järvsö med Hemmets Journal

Ankomst: 28 april respektive 29 september 2024.
Hemresa: 2 maj respektive 3 oktober 2024.
Pris: Från 4990 kr per person i delat dubbelrum
Boende: Från bekväma rum och lägenheter till den rustika Timmerstugan och charmiga glampingtält.

I priset ingår:

  • Helpension från middag dag 1 till lunch dag 5: 4 frukostbufféer, 4 luncher, 4 middagar
  • Logi 4 nätter i vald rums­kategori
  • Alla aktiviteter enligt ­program
  • Transport till och från Järvsö station om du kommer med tåg
  • Fri parkering
  • Fri wi-fi
  • Tillgång till gym

Boka så här: Ring Camp ­Järvsö på 0651-56 41 36 eller mejla info@campjarvso.se

Mer information: www.campjarvso.se

Vid bokning får du övriga ­resevillkor.

Vi reserverar oss för eventuella program-, pris- och tid­tabelländringar utanför vår kontroll.

Ett samarbete mellan Camp Järvsö och Hemmets Journal/Icakuriren

Scroll to Top