Smältande getost

Du behöver 150 g getost 2 msk honung pinjenötter eller valnötter Gör så här 1 Skiva getosten och dela skivorna i halvmånar om det är...

Tillagningstid: 20 minuter
10 portioner

Du behöver

  • 150 g getost
  • 2 msk honung
  • pinjenötter eller valnötter

Gör så här

1
Skiva getosten och dela skivorna i halvmånar om det är stora skivor. Lägg dem på ett ugnssäkert fat. Smält honungen och ringla den över. Sätt in osten i 175 graders ugnsvärme endast ett par minuter tills osten blir lite varm. Strö över rostade pinjenötter eller valnötter. Gott med en färsk jordgubbe till.

2
Serveras som dessert eller som ett litet mellansnacks till vinet.


Kommentar:
Duka upp en vårbuffé med inspiration från kryddornas och dofternas Provence. Lena Linderholm, hängiven matlagare och konstnär, bjuder på sina bästa rätter.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top