Svamppasta

Du behöver 150 g pasta t ex tagliatelle 150 g champinjoner 1 msk smör eller margarin 0.5 st burk kronärtskockshjärtan 1 dl lättgrädde 1 st...

Du behöver

  • 150 g pasta t ex tagliatelle
  • 150 g champinjoner
  • 1 msk smör eller margarin
  • 0.5 st burk kronärtskockshjärtan
  • 1 dl lättgrädde
  • 1 st vitlöksklyfta
  • salt och peppar
  • 20 g rucola

Gör så här

1
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Ansa och skär svampen i bitar och fräs den i en stekpanna med smör.

2
Skär kronärtskockshjärtana i bitar och låt dem fräsa med svampen ett par minuter. Tillsätt grädde och pressad vitlök. Koka upp och smaka av med salt och peppar.

3
Häll av pastavattnet och blanda pasta, sås och rucola direkt i kastrullen.

Scroll to Top