RECEPT FRÅN HJ

Piadina med parma och mozzarella

Av . Foto: Fabian Björnstjerna, Eva Hildén, Wolfgang Kleinschmidt

Okänd
4 portioner

Du behöver

  • 1 dl soltorkad tomatkräm
  • 4 st piadinabröd
  • olivolja Till stekning
  • 250 g mozzarella
  • 100 g körsbärstomater
  • 100 g parmaskinka
  • 0.5 kruka basilika
  • svartpeppar

Gör så här

1

Bred ut tomatkrämen på bröden. Lägg bröden i en stekpanna med några droppar olivolja. Stek dem på låg- till medelvärme.

2

Lägg mozzarella, bruten i småbitar, körsbärstomater, parmaskinka och basilikablad på ena halvan av brödet. Dra ev ett varv med pepparkvarnen.

3

Vik över andra delen av brödet när det fått fin färg. Servera direkt.


Kommentar:
Lättlagat, gott och somrigt! Till den här rätten funkar det även utmärkt med tortillabröd.

Recept