Pepparrotsfisk

Du behöver 0.5 st gul lök 1 msk smör eller margarin 1 dl grädde valfri fetthalt 2 msk riven pepparrot 2 msk hackad dill 40...

Du behöver

  • 0.5 st gul lök
  • 1 msk smör eller margarin
  • 1 dl grädde valfri fetthalt
  • 2 msk riven pepparrot
  • 2 msk hackad dill
  • 40 g färsk spenat
  • 300 g koljafilé
  • salt och peppar

Servera med:

potatis kokt
sallad

Ugn: 225°

Gör så här

1
Skala och skiva löken och fräs den mjuk i en stekpanna med smör. Tillsätt grädde och spenat, och koka upp. Rör ner pepparrot och dill.

2
Skär fisken i bitar och lägg i smord ugnsfast form. Salta och peppra. Häll spenatsåsen över fisken och tillaga i ugnen i 30 minuter. Servera med kokt potatis och sallad.

Scroll to Top