Du behöver
- 225 g mango fryst
- 5 st gelatinblad
- 3 st ägg
- 1 dl socker
- 2 dl vispgrädde
Garnering:
25 g mörk choklad smält
1 st passionsfrukt
4 st physalis
4 st kumquats
Det här behövs till 4 port:
Gör så här
1
Låt mangon tina och mixa den. Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten i 5 minuter. Dela äggen i gulor och vitor.
2
Vispa äggulor och socker vitt och pösigt och rör i mangon. Vispa grädden.
3
Vispa äggvitorna till hårt skum. Ta upp gelatinbladen och smält på svag värme. Rör ner gelatinet i mangon.
4
Blanda i grädden och vänd till sist i äggvitorna. Fördela fromagen i fyra formar och ställ dem kallt i minst 4 timmar.
5
Stjälp upp fromagen på tallrikar och garnera med smält choklad, passionsfrukt, physalis och kumquats.