RECEPT FRÅN HJ

Lax- och räktoast

Foto: Olof Abrahamsson

Okänd
4 portioner

Du behöver

  • 100 g skalade räkor 250 g oskalad vikt
  • 100 g färskrökt lax
  • 2 st hårdkokta ägg
  • 2 msk hackad dill
  • 1 dl crème fraîche
  • 1 msk riven pepparrot
  • salt peppar
  • 4 skiva bröd att rosta
  • 8 st romansallad blad
  • Garnera med:

  • räkor oskalade
  • citronklyftor
  • dill

Gör så här

1
Skala räkorna och hacka laxen. Skala och hacka äggen och blanda med räkor, lax. Tillsätt dill och crème fraiche. Smaka av med pepparrot, salt och peppar.
2
Rosta brödskivorna och lägg på salladsblad. Toppa med röran och garnera med räkor, citronklyftor och dill.

Recept