Kyckling i kokosmjölk

Du behöver 200 g kycklingfilé 1 msk smör eller margarin 2 st morötter 0.5 st gul lök 100 g champinjoner 1 st kokosmjölk 1 msk...

Du behöver

  • 200 g kycklingfilé
  • 1 msk smör eller margarin
  • 2 st morötter
  • 0.5 st gul lök
  • 100 g champinjoner
  • 1 st kokosmjölk
  • 1 msk kycklingfond
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 100 g broccoli
  • salt peppar

Garnera med:

persilja

Servera med:

kokt ris

Gör så här

1
Strimla kycklingen och bryn den i en gryta med smör. Skala och strimla morötterna. Skala och hacka löken. Skiva svampen. Låt morötter, lök och svamp fräsa med kycklingen ett par minuter.

2
Späd med kokosmjölk och fond. Pressa i vitlöken och lägg i broccolin i små buketter. Sjud i 5 minuter och smaka av med salt och peppar. Garnera med persilja och servera med kokt ris.

Scroll to Top