Du behöver
- 600 g fläskfilé
- salt peppar
- 100 g philadelphiaost
- 7 st marinerade soltorkade tomater
- 4 skiva parmaskinka
Paprikabädd:
3 st paprika i blandade färger
1 st squash liten
salt peppar
11 st oliver
kryddgrönt
Ugn: 225°
Det här behövs till ca 4 port:
Gör så här
1
Putsa fläskfilén och skär den i 4 lika stora bitar. Skär upp dem på längden och platta ut dem lite med handen. Salta och peppra.
2
Bred osten över köttet. Hacka tomaterna och fördela dem ovanpå. Rulla samman och lägg en skiva skinka runt varje rulle. Lägg dem i smord eldfast form.
3
Stek fläskfilén mitt i ugnen ca 30 minuter.
4
Ansa, kärna ur och strimla paprikorna. Ansa och strimla squa-shen. Fräs allt i lite matfett ca 8–10 minuter. Krydda lätt med salt och peppar.
5
Fördela paprikaröran på 4 portionstallrikar. Lägg 1 fläskfilérulle ovanpå varje och strö några oliver runtom. Garnera med kryddgrönt och bjud nykokt pasta till.
Fläskfilé ska inte stekas för länge.
Då blir köttet torrt.