RECEPT FRÅN HJ

Fiskbullsgratäng med bladspenat

Ett annorlunda sätt att servera hederliga fiskbullar.

Foto: Karin Mönefors

Okänd
0 portioner

Du behöver

  • 200 g bladspenat fryst i bitar
  • 1 tsk matfett
  • 260 g fiskbullar i buljong
  • 1.5 dl ostsås Kelda
  • 0.5 dl ost riven 17%
  • Servera med:

  • potatis eller ris
  • Ugn: 225º

    Det här behövs till 2 port:

Gör så här

1
Tina spenaten och krama ur all vätska. Smörj en ugnssäker form och fördela spenaten i botten.
2
Häll av buljongen från fiskbullarna och fördela dessa ovanpå spenaten.
3
Täck fiskbullarna med ostsås. Strö över riven ost och gratinera högt upp i ugnen, ca 10 minuter tills gratängen fått färg och fiskbullarna är varma. Servera med ris eller potatis.

Recept