Du behöver
- 3 st potatis skrubbade och skivade
- 3 st bakplåtspapper ark
- 400 g sejfilé eller abborrfilé
- 1 tsk salt
- 2 krm limepeppar (Santa Maria kryddkvarn)
- 6 st salladslökar skivade
- 2 st plommontomater urkärnade och tärnade
- 1 msk citron pressad saft
- 50 g sockerärter delade
- 0.5 dl dill persilja och gräslök, hackad
- 25 g smör
Ugn: 200º
Det här behövs till 3 port:
Gör så här
1
Koka potatisen i 2 msk vatten i en djup tallrik i mikron på 750W, 2 minuter.
2
Dela fisken i bitar och lägg på mitten av bakplåtspapperen. Strö på salt, limepeppar, salladslök, tomater och pressad citron. Fördela potatis, sockerärter och kryddgrönt över. Lägg klickar av smör ovnapå.
3
Rulla ihop kanten på papperen med långsidorna mot varandra. Vik ihop papperet i båda ändarna så att det sluter tätt. Lägg över paketeten i en ugnssäker form. Tillaga mitt i ugnen, ca 15 minuter.
4
Klipp upp paketen och servera på tallrik.