Chokladcroissanter

Du behöver 1 burk croissantdeg à 240 g, du hittar den i kyldisken 3 msk hasselnöts- och chokladkräm t ex Nutella 50 g mörk choklad...

Du behöver

  • 1 burk croissantdeg à 240 g, du hittar den i kyldisken
  • 3 msk hasselnöts- och chokladkräm t ex Nutella
  • 50 g mörk choklad hackad
  • ägg

Servera med:

jordgubbsmarmelad

Ugn: 225°

Gör så här

1

Öppna burken och rulla ut degen. Dela degen efter markeringarna och bred nöt- och chokladkräm på den breda delen. Strö på hackad choklad.

2

Rulla ihop från breda sidan och lägg croissanterna på en plåt med bakplåtspapper. Pensla dem med uppvispat ägg.

3

Grädda i ca 10 minuter. Serveras nygräddade tillsammans med jordgubbsmarmelad.

Scroll to Top