Grönsaksspett med saganaki och cashewnötsdipp

Du behöver portabellosvampar liten zucchini liten aubergine röda steklökar röd snackpaprika 200 g saganaki 1 msk olivolja vitlöksklyfta 1 tsk flingsalt Cashewnötsdipp 200 g naturella...

Du behöver

  • portabellosvampar
  • liten zucchini
  • liten aubergine
  • röda steklökar
  • röd snackpaprika
  • 200 g saganaki
  • 1 msk olivolja
  • vitlöksklyfta
  • 1 tsk flingsalt

Cashewnötsdipp

200 g naturella cashewnötter
0.5 dl vatten
0.5 dl pressad citronsaft
vitlöksklyfta
salt

Gör så här

1

Skär svamp, grönsaker och ost i jämnstora bitar. Trä upp på spett och pensla med olja blandad med vitlök. Salta.

2

Mixa cashewnötter med vatten och citronsaft tills det blir en ljus, slät kräm. Smaka av med vitlök och salt.

3

Grilla eller stek spetten till fin färg och servera med dippsåsen. Servera gärna.

Scroll to Top