Du behöver
- 3 st ägg
- 1.5 dl strösocker
- 1 dl rismjöl
- 2 tsk bakpulver
- 75 g valnötter
Fyllning:
2 dl vispgrädde
200 g nutella nöt
Garnera med:
1 dl vispgrädde
chokladlöv
Ugn: 225°
12 bitar
Gör så här
1
Vispa ägg och socker riktigt vitt och pösigt. Blanda rismjöl, bakpulver och malda valnötter och vänd ner i smeten.
2
Bred ut smeten jämnt i en långpanna, 30×40 cm, klädd med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen, ca 7 minuter.
3
Vänd upp kakan på sockrat bakplåtspapper och lägg på en fuktig handduk. Låt kakan kallna.
4
Fyllning: Vispa grädden och blanda med nöt- och chokladkräm. Bred ut över bottnen och rulla ihop från långsidan. Garnera med vispad grädde och chokladlöv.