Smörgåstårta med kycklingfyllning

Du behöver 5 st polarkaka halvor bordsmargarin Fyllning 1, kycklingröra: 0.5 st kyckling grillad 1.5 dl salsa chunky medium 1 st burk majs 150 g...

Du behöver

  • 5 st polarkaka halvor
  • bordsmargarin

Fyllning 1, kycklingröra:

0.5 st kyckling grillad
1.5 dl salsa chunky medium
1 st burk majs 150 g

Fyllning 2, guacamole:

4 st avokado
2 dl lätt crème fraiche
1 st vitlöksklyfta
1 msk pressad citron
tabasco salt
0.25 st isbergssallad huvud

Garnera med:

1 st snackpaprika röd
8 st nachos
feferoni mild

Gör så här

1
Bred bordsmargarin på alla bröden

2
Fyllning 1: Bena ur kycklingen och blanda kycklingköttet med majs och salsa. 3. Fyllning 2: Mixa avokadoköttet med crème fraiche, vitlök och citronsaft. Smaka av med tabasco och salt.

3
Lägg kycklingröra på ett bröd och lägg på ett bröd. Bred på guacamole och strö på sallad. Lägg på ett nytt bröd och resten av kycklingröran. Fortsätt med ett bröd, bred på guacamole och strö på sallad. Lägg på det sista brödet och resten av guacamolen.

4
Garnering: Strö över strimlad paprika och garnera med nachos och feferoni.

Scroll to Top