Parmesanpanerad kyckling med bulgursallad

Du behöver 1.5 dl solrosfrön 2 dl parmesanost riven 1 dl hackad persilja 1 st vitlöksklyfta 600 g kycklingfilé salt och peppar 2 msk olja...

Du behöver

  • 1.5 dl solrosfrön
  • 2 dl parmesanost riven
  • 1 dl hackad persilja
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 600 g kycklingfilé
  • salt och peppar
  • 2 msk olja

Ugn: 200°

Det här behövs till 4 port:

Gör så här

1
Mixa solrosfrön, ost, persilja och vitlök. Dela kycklingfiléerna i mindre bitar.

2
Vänd kycklingen i strösslet och krydda med salt och peppar.

3
Lägg i en oljad form och baka i ugn i 15 minuter. Kontrollera att köttsaften är ofärgad.

Scroll to Top