Träningsguide

Doftpelargoner: 5 favoritsorter och viktiga skötselråd

Doftpelargonen är trendigare än någonsin. En ljuvlig krukväxt med vackert bladverk som både är lättskött och tålig. Dr Westerlund känner du säkert till – men det finns fler att välja på! Här tipsar vi om fem favoritsorter och ger dig skötselråden du behöver för välmående doftpelargoner.

3 enkla övningar vid ryggont – snabb lindring

Börjar ryggen kännas av och göra ont? Ofta beror det på att vi sitter eller ligger stilla för mycket, det gör hela kroppen stel och öm. Att röra på sig kan hjälpa – här är tre övningar som lindrar smärtan.

Personer på yogaklass sitter på yogamattor och lutar sig åt sidan.

Vilken yoga passar dig? 9 vanliga yogaformer

Det finns många olika typer av yoga att utöva, med andra ord finns något för alla! Det bästa för att hitta det du gillar är att testa dig fram, men här kommer en liten guide på vägen till vad några olika typer av yoga innebär.

40+ Öka träningstiden

Mitt i livet med barn, familj och karriär. Många sover också sämre. Dags att bryta mönster och vanor som kroppen inte mått bra av.

30+ Träna regelbundet

Många får familj och lever ett stressigt och aktivt liv. Då kan det vara tufft att även hinna med att träna mellan jobb och dagis.

60+ Lyssna på kroppen

Slutat att jobba? Då är det viktigt att du fortsätter att vara aktiv. Håll i gång kroppen, sätt dig inte ner. Det finns mycket du kan göra för att hejda åldrandet.

Vilken träningstyp är du?

Vi har provat vårens pass. Vilket passar dig?[http://www.icakuriren.se/Kropp-Sjal/Halsa/Traningsguide-/For-nyborjaren/ ]

Den effektive

Kort och intensiva pass för dig som vill att det ska gå undan. Inget pass är längre än 30 minuter – se här!

Scroll to Top