Hitta din träning – stor guide

Starta nya året med att snöra på dig gympadojorna! Icakuriren har testat träning på alla nivåer- och för alla typer. Här är en guide till vårens bästa pass.

Hitta din träning – stor guide
Träningsguide yin-yangyoga
En trend i vår är lite lugnare träningsformer. Här provar Icakurirens Linnea Bjärle Yin-Yang – en kombination av pulshöjande yoga och avslappnande stretch. Foto: Peter Knutson

Älskar du att dansa, eller föredrar du träning ute i skogen? Eller är du nybörjare och osäker på om du klarar av ett träningspass överhuvudtaget? Oavsett nivå och smak kan du hitta något som passar dig i vår kom i gångguide.

För att vi mår bra av att motionera kan knappast ha undgått någon. Snyggare hållning, mer ork, starkare hjärta och bättre koncentrationsförmåga är bara några av de positiva effekterna av träning. Dessutom blir vi piggare på dagarna och sover bättre om nätterna.

Du hittar alla pass om du klickar dig vidare i faktarutorna till höger.

Av Linnea Bjärle

Vilken träningstyp är du?

Vi har provat vårens pass. Vilket passar dig?[http://www.icakuriren.se/Kropp-Sjal/Halsa/Traningsguide-/For-nyborjaren/ ]

Du hittar alla pass om du klickar dig vidare i faktarutorna till höger.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top