30+ Träna regelbundet

Många får familj och lever ett stressigt och aktivt liv. Då kan det vara tufft att även hinna med att träna mellan jobb och dagis.

Det händer i kroppen

Om du tagit hand om dig har du en frisk kropp och bra kondition och styrka. Men redan nu börjar du tappa muskelmassa om du inte tränar.

Bästa träningen

Träna regelbundet och varierat, gör något du själv tycker är roligt. Din kropp har fortfar-ande lätt att lära och i och med att du ökar träningen, ökar också kroppens inlärnings-kapacitet.
Planera in träningen i din kalender så går det lättare att hinna med även det. Träna tillsammans med barnen eller tillsammans med en vän eller partner. Träna både styrka och kondition.

Välj det här

Jogga, träna hemma med enklare redskap som hantlar och gummiband eller med din kropp som tyngd, cykla till jobbet. Träna yoga för att stressa ner, simma, åk skidor eller
cirkelträna.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top