Du behöver
- 500 g rabarber
- 5 dl syltsocker
- 1 dl koncentrerad flädersaft
Gör så här
1
Skär rabarbern i skivor. Blanda allt i en kastrull. Koka upp och sjud i cirka 10 minuter.
2
Häll upp på väl rengjorda burkar och förslut.
Du behöver 500 g rabarber 5 dl syltsocker 1 dl koncentrerad flädersaft Gör så här 1 Skär rabarbern i skivor. Blanda allt i en kastrull....
Skär rabarbern i skivor. Blanda allt i en kastrull. Koka upp och sjud i cirka 10 minuter.
Häll upp på väl rengjorda burkar och förslut.
Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.
Börja prenumerera på Icakuriren idag.
Marmeladen är god på rostat bröd och i bakverk. En burk marmelad är också en fin gåbortpresent.