Du behöver
- 12-16 st små krustader
- 200 g skogschampinjoner + några små till dekoration
- 1 st schalottenlök
- 1 st klyfta vitlök liten
- 1 msk smör
- 0.5 msk dijonsenap
- 1 msk konjak
- 0.5 dl grädde
- salt, svartpeppar
- finskuren persilja
Gör så här
Ansa och hacka svampen, skala och hacka lök och vitlök.
Stek svampen i en liten stekpanna tills all vätska har kokat bort. Tillsätt smör och lök och fräs ytterligare några minuter tills löken är mjuk och genomskinlig.
Tillsätt senap, konjak och grädde och låt puttra in under omrörning. Smaka av med salt och nymalen peppar.
Fördela svampröran i krustaderna strax före servering. Skiva några små champinjoner tunt, gärna med mandolin, att toppa svampröran med. Strö över finskuren persilja.
Färdiga krustader är toppen till förrätten, vi fyller dem med smakrik svampröra.