Tortillapizza med päron och pesto

Du behöver 2 fasta päron 4 tortillabröd original ½ dl pesto 1 rödlök, hackad eller strimlad 100 g rucola Gör så här 1 1. Sätt...


4 portioner

Du behöver

  • 2 fasta päron
  • 4 tortillabröd original
  • ½ dl pesto
  • 1 rödlök, hackad eller strimlad
  • 100 g rucola

Gör så här

1
1. Sätt ugnen på 220 grader.

2
2. Skala päronen och skär i tunna klyftor.

3
3. Lägg bröden i en ugnsfast form, gärna med bakplåtspapper. Bre ut peston. Lägg på päron och rödlök.

4
4. Grilla i ugnen i fem till tio minuter tills allt fått fin färg. Toppa med rucola och servera genast.


Kommentar:
Rucola ger en fin pepprig smak åt rätter. Skölj och förvara i hushållspapper i kylen så kan den hålla sig lite bättre än om den ligger i påse.

284 KCAL PER PORTION
7 g protein, 10 g fett, 39 g kolhydrater

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top