Mousserande sangria

Du behöver 100 g färska hallon 1 st persika 1 st flaska torrt mousserande vin Gör så här Fördela hallonen i champagneglas. Skär persikan i...


6 portioner

Du behöver

  • 100 g färska hallon
  • 1 st persika
  • 1 st flaska torrt mousserande vin

Gör så här

Fördela hallonen i champagneglas. Skär persikan i klyftor och lägg i varje glas. Fyll upp med kallt vin.


Kommentar:
Tips! Låt gärna bär och frukt dra en stund i några matskedar vin i botten på glasen.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top