Spenatsoppa med mild fårost

Du behöver 1-2 dl mjölk 100-150 g lättstuvad, djupfryst spenat 1-2 krm salt Tillbehör: 2 skivor tomat 2-3 msk mild fårost, exempelvis Cabridoux knäckebröd leverpastej...


0 portioner

Du behöver

  • 1-2 dl mjölk
  • 100-150 g lättstuvad, djupfryst spenat
  • 1-2 krm salt
  • Tillbehör:
  • 2 skivor tomat
  • 2-3 msk mild fårost, exempelvis Cabridoux
  • knäckebröd
  • leverpastej
  • gurka
  • oliver

Gör så här

Koka mjölken och spenaten till en simmig soppa. Smaka av med salt. Häll upp i het tallrik. Toppa med tomat och ost och bjud knäckebröd med pålägg till.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top