Du behöver
- 1 msk salt
- 3-4 liter vatten
- 6-7 potatisar
- 4 morötter
- 1 litet blomkålshuvud
- 1/2 grön paprika
- 4 vitlöksklyftor
- 1/2 burk krossad tomat
- 1 liten burk champinjoner
- 1/2 liten förp amerikansk grönsaksblandning
- 1/3 grön chilipeppar
- 1 msk klippt persilja
- 2 ägg
- naturell youghurt
Gör så här
1
Koka upp salt och vatten.
2
Skala och ansa grönsakerna, delar dem i bitar.
3
Koka potatis, morötter och blomkål i 10-12 minuter. Tillsätt övriga grönsaker och fortsätt koka cirka 25 minuter.
4
Hårdkoka äggen och skär dem i halvor.
5
Sila av den mesta av buljongen. Servera soppan med en ägghalva och litet naturell youghurt i varje tallrik.
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.