Du behöver
- 150 g smör
- 4 st ägg
- 4.5 dl strösocker
- 4 msk kakao
- 400 g kokos
Smörkräm:
100 g smör
2 dl florsocker
1 st citron rivet skal
1 msk vaniljsocker
1 st äggula
Garnera med:
25 g vit choklad
påskgodis
Ugn: 175°
Gör så här
1
Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker pösigt. Rör i kakao och kokos. Häll sist i smöret och låt smeten svälla i 10 minuter.
2
Klicka ut teskedstora klickar av smeten på plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen, ca 15 minuter. Låt kakorna kallna.
3
Smörkräm: Vispa ihop rumsvarmt smör och florsocker till en kräm. Tillsätt citronskal, vaniljsocker och rör i äggulan.
4
Bred smörkräm på hälften av kakorna och lägg ihop med en ofylld kaka. Garnera med smält choklad och påskgodis.