Vi lottar ut dofter för 11 400 kr!

Ta chansen att vinna väldoft du också!

En doft har förmågan att väcka minnen och sätta stämning. Inte konstigt att människan har parfymerat sig i tusentals år! Vi lottar ut åtta olika dofter, tillsammans värda mer än 11 000 kronor. Ta chansen att vinna väldoft du också!

Magnolia Bliss (edp) är en blandning av magnolia, mirabellplommon och uppfriskande bergamott, 100 ml, 1299 kr, Juliette Has a Gun.

Away Tonight (edp) är en fruktig doft med blominslag som freesia och liljekonvalj, 30 ml, 415 kr, Abercrombie & Fitch.

L’Éclat (edp) är en unisexparfym med milda undertoner av neroli och sandelträ. Den är lätt att kombinera med andra dofter, 15 ml, 165 kr, Rituals.

Fleurs de l’Himalaya (edp) är en kraftfull doft av vild orkidé, Himalayapion och bomullsmysk, 15 ml, 165 kr, Rituals.

Sur la Lande (edp) är en doftnyhet med en härlig doft av kamomill och jasmin, 100 ml, 599 kr, Yves Rocher.

Soleil d’Or (edp) är en fräsch doft med krispiga toppnoter av päron, mandarin och bergamott och basnoter av cederträ och mysk, 15 ml, 165 kr, Rituals.

Calming Space Spray är en lätt mist med bland annat lavendel och kamomill som du sprejar i hela rummet eller bara på sängkläderna innan du ska sova, 30 ml, 399 kr, Elemis.

Solid Perfume är en unisexparfym med sensuella noter av saffran, patchouli och oud. Den är i krämform och avdunstar inte lika lätt som en vanlig parfym med vatten och alkohol. I boxen ingår även en refill med 5,08 gram x 2, 599 kr, Morgan Madison.

Vi lottar ut totalt 24 dofter till ett sammanlagt värde av 11 418 kr. Slumpen avgör vilken doft du vinner. För att delta i tävlingen, svara på nedan fråga.

Senast den 9 februari 2023 behöver vi ditt svar.

Lycka till!

Jag samtycker till att uppgifter som jag lämnar direkt eller indirekt genom att använda Egmontkoncernens tjänster och erbjudanden tillsammans med övriga uppgifter kan användas inom Egmont för marknadsföring via e-post, digitala kanaler, SMS och röstmeddelande. Samtycket är giltigt till dess att jag själv säger upp det och är inte beroende av eventuella köp. Vinnarna koras av en jury bestående av personal från Story House Egmont AB. Vinnarnas namn publiceras på hemmetsjournal.se. Juryns beslut kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Målsmans tillstånd krävs för deltagare under 18 år. Se fullständiga villkor här.
Scroll to Top