Vinn smart klocka från Doro!

Värde cirka 1495 kronor!

Nu har du chansen att vinna en elegant och smart klocka. Vi lottar ut en Doro Watch, en klocka som är särskilt designad för att vara enkel att använda och läsa. Den har tydliga ikoner och text som visas en efter en, på en stor, ljusstark display.

För att nå de funktioner du vill åt, som att kontrollera tiden, se aviseringar, stegräkning eller hälsoövervakning, sveper du bara över displayen.

Doro Watch har en batteritid på en hel vecka och levereras med en bordsladdare som är enkel att ansluta.

Klockan är utrustad med aktivitetsspårning och kan mäta såväl antal steg som träningspass, hjärtrytm, syresättning och sömn.

Värde: cirka 1495 kronor.

PS! Har du mobiltelefonen Doro 8110 kan du dessutom koppla din Doro Watch till den för att aktivera trygghetsknappen ”Response by Doro”, som vid behov kan larma anhöriga. Alla övriga funktioner på Doro Watch fungerar med andra smartphones, oavsett varumärke.

Svara på en enkel fråga för att delta i tävlingen.

Senast den 12 januari 2023 behöver vi ditt svar.

Lycka till!

Jag samtycker till att uppgifter som jag lämnar direkt eller indirekt genom att använda Egmontkoncernens tjänster och erbjudanden tillsammans med övriga uppgifter kan användas inom Egmont för marknadsföring via e-post, digitala kanaler, SMS och röstmeddelande. Samtycket är giltigt till dess att jag själv säger upp det och är inte beroende av eventuella köp. Vinnarna koras av en jury bestående av personal från Story House Egmont AB. Vinnarnas namn publiceras på hemmetsjournal.se. Juryns beslut kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Målsmans tillstånd krävs för deltagare under 18 år. Se fullständiga villkor här.
Annons
Scroll to Top