Renskavspanna med pressad potatis

Du behöver 240 g älgskav fryst 1 msk matfett 1 st gul lök skivad 2 tsk dijonsenap 1 msk vinbärsgelé salt svartpeppar 2 dl minifraiche...

Du behöver

  • 240 g älgskav fryst
  • 1 msk matfett
  • 1 st gul lök skivad
  • 2 tsk dijonsenap
  • 1 msk vinbärsgelé
  • salt svartpeppar
  • 2 dl minifraiche
  • 0.5 dl lingon

Servera med:

råkostsallad
mandelpotatis kokt och pressad
gelé

Det här behövs till 2 port:

Gör så här

1
Stek fryst renskav i matfett i stekpannan. Tillsätt löken och låt den fräsa med någon minut.

2
Smaksätt med senap, vinbärsgelé, salt och svartpeppar. Tillsätt minifraiche och låt grytan koka samman 5 minuter. Smaka av och tillsätt lingon. Servera med kokt pressad potatis, råkostsallad och gelé.

Scroll to Top