• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

  • Krispiga och krämiga kålrätter

    Kålen har verkligen fått en pånyttfödelse de senaste åren. Mycket tack vare trender där man istället för pasta, ris och potatis använder olika typer av kål som kolhydratkälla. Kul att variera även för allätaren, så prova gärna de här spännande recepten.

    Krispiga och krämiga kålrätter
    Smörstekt svartkål med mandel, aprikoser och salami

    Smörstekt svartkål med mandel, aprikoser och salami

      Recept från HemmetsJournal.se
    Rödkålssallad med sesamfrön och koriander

    Rödkålssallad med sesamfrön och koriander

      Recept från HemmetsJournal.se
    Ugnsrostad vitkål med kardemumma

    Ugnsrostad vitkål med kardemumma

      Recept från HemmetsJournal.se
    Blomkåls- och broccolimos med citron och parmesanost

    Blomkåls- och broccolimos med citron och parmesanost

      Recept från HemmetsJournal.se
  • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!