Benny – Singelakuten 29 april

Paula: Hej Benny. Hur ser det ut för mig framöver? Har kontakt med en kille via nätet… har haft det en längre tid nu. Ev...

Paula: Hej Benny. Hur ser det ut för mig framöver? Har kontakt med en kille via nätet… har haft det en längre tid nu. Ev ska vi träffas i slutet på maj. Min fråga är, blir det något mellan oss eller kommer vi att bara vara vänner? Jag träffade en annan kille för ca 1 år sedan via nätet, ville att det skulle leda till något och gjorde stora förändringar i mitt liv. Det föll pladask, men allt har ordnat upp sig för mig igen. Tror att jag är lite rädd för att försöka igen. Ser du hur det blir för min del?
Tack på förhand!
Benny: Kära Paula, jag känner att den kille du chattar med på nätet är en trevlig vän men inte mer. Du kommer mer att möta en annan i livet, öga för öga, tand för tand, kärlek kommer att uppstå vid första ögonkastet.
Kram Benny
 
jenny: Jag längtar så mycket efter att bli riktigt förälskad. Har varit singel i flera år. Kommer jag att träffa honom med stort H?
Benny: Kära Jenny, tålamod, tålamod. Jag känner att det dröjer ett litet tag till, kanske inte i år, men du möter ditt livs kärlek. Han finns! Du ska gifta dig, bli en fantastiskt mamma. Jag ser även ett nytt jobb, det skulle inte förvåna mig – det känns som – du kommer att möta honom där.
Kram Benny
 
Carina: Har umgåtts med en man till o från i flera år nu. Blir det vi eller ska jag söka mig vidare? Kram!
Benny: Kära Carina, jag känner att den mannen du dejtar och har gjort länge inte är han med stort H. Men det är en fantastisk vänskap där ni båda tassar runt en attraktion. Men jag känner att en ny manlig vän kommer in i vänskap, via vänner, och blir en fantastisk kärlek. Lycka till med den!
Kram Benny

Lena 48 år
: Hej Benny!
När jag precis träffat någon, tycks “yttre märkligheter” (som jag varken har eller kan påverka) inträffa, som gör att bekantskapen inte kommer längre – detta trots ömsesidigt intresse!!!
Jag försöker ta det som tecken att det inte skulle bli en bra relation, men det gör ju trots allt rätt ont.
Men min fråga: Kommer jag någonsin träffa någon “godkänd”?
Benny: Kära Lena, ibland så känns det som guiderna har svårt att få igång timing för våra möten med en kommande partner. Men de har börjat jobba med en koppleriverksamhet mellan den man du ska träffa och dig. Andevärlden är exalterad!
Kram Benny

Karin
: Är änka sen 2 år tillbaks och undrar nu om jag kommer att träffa någon ny man. Jag är 45 år och har 2 barn.
Hoppas på svar
Karin
Benny: Kära Karin, din man från andra sidan har väldigt svårt att släppa taget om dig. Han vill nämligen ha dig för sig själv ett litet tag till innan han kan gå vidare. Han vet att en annan man snart står  på tröskeln och att du kommer bära en ny vigselring samt barnen kommer få en kompispappa som blir fantastisk i sin roll. Lycka till i livet och kärleken!
Kram Benny

danske sussie
: Har varit on/off med en kille i 3-4 år, samma yrke som du, är jag på rätt väg med honom?
Benny: Kära Sussie, nej Sussie, det känns inte rätt. Han är alldeles för feg för dig. Det är så mycket krut i dig, du behöver någon med mer ös i. Och han kommer.
Kram Benny

Anneli
: Hej Benny !
Kommer jag att leva själv eller kommer det en NY livspartner in i mitt liv ?
Rädd för ensamheten.
Benny: Kära Anneli, när du inte längre är rädd för ensamheten så kommer du slippa vara ensam. Du söker kärleken alldeles för mycket, då finner man bara de omöjliga. Snälla, låt kärleken komma till dig. Jag ser en man som tyvärr är lite tunnhårig men har andra kvaliteter som överväger. Han är smal, cirka 186 cm lång, vackra händer, vackra ögon, ja det är ju din smak. Klockren förälskelse!
Kärleksfullt lycka till!
Kram Benny

Nina
: Hjääääääääääääälp! Har nu tröttnat på att vara själv,
kommer jag att träffa någon att åter få tycka om?
Benny: Kära Nina, nä Nina, du kommer aldrig träffa någon. Du kommer bli själv resten av ditt liv. Nej, jag bara skojar! Men, du måste lugna ner dig, måste börja tycka om dig själv, måste börja hitta på roliga saker innan han kommer in. Men kärleken finns runt hörnet.
Kram Benny

maria norström
: Hej Benny, när kommer drömprinsen? Kramar i överflöd
Benny: Kära Maria, ja du vet Maria, man ska kyssa många grodor innan man märker den riktiga prinsen. Men, du får kanske sänka din kravlista på hur han ska vara, hur han ska se ut och bete sig. För han är svårproducerad för dem på andra sidan. Jag vet att du inte kommer att vara själv så väldigt länge till. Först ett kort förhålland med en som får dig att känna kärleken igen. Sen kommer det riktiga långköret. Det är en man som är blond, inte så lång, han har lite melerade, grönblå ögon, uppåtnäsa, ser lite pojkbusig ut men är väldigt maskulin i sitt beteende.
Kram Benny

Katja
: Hur ser det ut för mig med livspartner? Jag är 34 år och har levt ensam i många år och har svårt att hitta någon som intresserar mig?
Benny: Kära Katja, det dröjer ett tag till innan du möter din kärlek. Jag ser två korta förhållanden innan du möter det riktiga, du bör lära dig dejta och tro på dig själv mer samt våga leva med någon. Rädslan är ditt största hinder. Det kommer en man som kommer att älska dig fullständigt, mållöst. Frieriet sker efter ett halvår, våga inte säga nej då, för då får du aldrig chansen igen.
kram Benny

Kerstin
: Jag är 54 år och ensamstående. Jag skulle så gärna vilja träffa någon. Det känns som jag aldrig haft något bra förhållande. Jag undrar om jag kommer att träffa någon. Jag går och tänker på chanser jag haft när jag var ung. Är feg att ta kontakt jag skulle gärna få lite hjälp. Kerstin
Benny: Kära Kerstin, jag känner att det är helt rätt att ta kontakt med honom från din ungdom, han tänker mycket på dig men är lika feg som du. Om två fegar händer inget, så Kerstin våga ta chansen. Våga vara mer än mamma. Lycka till med kärleken, nytt samboskap och ny soffa.
Kram Benny
Ann-Christine: Har varit skild i 18 år och undrar om jag kommer att träffa någon ny man.
Benny: Kära Ann-Christine, ja Ann-Christine jag brukar inte säga detta till folk men jag tycker du ska ut och dansa. Det är inte ofta folk träffas i dans men din blivande är mycket dansant och mycket musikalisk, Han har verklgien musiken i fötterna. Det är en brunögd kille, lång och ståtlig, har lite flikar vid hårfästet men långt överhår så man ser det inte förrän man är väldigt nära. Han har ett födelsemärke på bröstkorgen. Ja, det blir verkligen bra.
kram Benny

Ronny
: Hej Benny
Idag fyller jag 50 🙂 och undrar om jag kommer att träffa någon ny kvinna?
Mvh/Ronny
Benny: Kära Ronny, det har varit många kvinor i ditt liv men du har aldrig riktigt vågat. Så andevärlden säger att nu är det dags att du vågar satsa 100-procentigt och släppa in rätt kvinna. Hon kommer in, den här gången en brunett med svarvade ben och pojkaktig figur men mycket kvinnligt i sin attribut med naglar och sminkning. Detta är inte bara kärlek, det är passion. Jag känner att du kommer att möta henne på en pub el restaurangliknande ställe där det spelas musik men du tror inte du ska möta någon den kvällen, jag ser dig äta pizza. Du ångrar den pizzan för du känner dig degig.
Kram Benny

jan
: Är en kille på snart 34 år, har varit singel i 4 år, har en grabb på 4,5 år. finns det någon för mej i år? Jobbet, blir det ändringar där för mej? 
Benny: Käre Jan, ja, jobbet först. Där är förändringar, andra arbetsuppgifter väntar på dig, du kommer att basa lite mer. Du är en fantastisk pappa, lite för stäng emellanåt, du är lite osäker på detta med att sätta gränser och han är väldigt temperamentsfull, lite för lång trotsålder men det är en udnerbar kille. Beröm gärna mamman också, synd att det inte fungerade mellan er men det var inte menat så. Du ska möta en kvinna som är fuskblondin och försiktigt sminkad, kroppsligt kurvig men inte för tjock. Älskar att njuta av livet, god mat och hemmakvällar. Tycker inte om att gå på krogen, precis som du. Men ut och chatta på nätet för det är där du finner henne.
kram Benny

sture
: Hej. Efter att min kära gått bort från mig för ett år sedan har jag nu träffat en barndomskamrat och undrar nu om vi passar ihop.
Benny: Käre Sture, det var meningen att ni skulle mötas igen för ni har kört den här rundan ett par liv. Nu ska ni äntligen få till det ordentligt, våga släppa in kärleken i ditt liv. Jag ser att ni ska åldras tillsammans, ni har tiden för er. Njut av livet, låt skrattet komma tillbaka, le mer, finn glädjen i den fantastiska kvinna du har intill dig.
Kram Benny

emma
:  Hej Benny!
Har varit ofrivlilligt singel i flera år och börjar känna att jag verkligen vill bli riktigt förälskad nu. Ledsen över att ha varit ensam så länge. Kommer jag kanske i år träffa mannen med stort M? Kan du även se om jag så småningom kommer skaffa familj.
Tack på förhand.
Benny: Kära Emma, oh ja! Rädda, rädda Emma. Du kommer få hela kakan. Bröllopskakan alltså. Och två små knoddar. Först kommer en liten kille, sen en liten flicka och sen kommer det i paketet en liten flicka med pappa. Husköp inom ett år efter att ni träffats. Huset känns gult men ni målar om för det är inte rätt gul färg.
kram Benny

Karin
: Tack för svaret men blir lite nyfíken på den här mannen som snart dyker upp i mitt liv.
Kan du se om det blir det här året och om han ha några barn?
Kram Karin
Benny: Kära karin, han dyker inte upp i år. Men nästa eller nästa igen. Tiden är inte andevärlden så bra på att definiera. Du ska också vara färdig för den här relationen, det är du inte riktigt, du har lite att jobba med. Du är lite bitter på din f d fortfarande, förlåt honom och var tacksam för det ni lärt varandra. Gör det inte bokstavligt, men i ditt hjärta. När du gjort det kommer kärleken in i ditt liv, en man som har barn, ett större – en flicka – och en mindre kille, ett reparationsbarn för att försöka hålla ihop förhållandet. Men de lyckades inte så bra i det förhållandet. Vilken tur du hade, för nu väntar han på dig! Han lever också ensam, har gjort i flera år. Ni kommer flytta in i en hyresrätt först och sen köper ni en bostadsrätt. Radhus.
Kram Benny

Ann
: Har tappat en del av självförtroendet och självkänslan, men börjar hitta lite styrka igen. Ska jag vänta tills allt är i balans igen eller finns det en kärlek för mig redan nu?
Benny: Kära Ann, nä det finns tyvärr ingen kärlek just nu för det är inte en klyscha att man måste älska sig själv först och jobba med sig själv innan man möter den rätta kärleken. Mitt råd är att du ska söka en terapeut, du mår mentalt inte så bra, du har för mycket skuldkänslor, man lyckas ju alltid bättre att jobba med sig själv om man får professionell hjälp. Så lycka till med din inre resa – belöningen blir en vigselring och en kärlek som blir bestående och en man som älskar dig för den du är, Wow, du får allt du vill, bara du vågar tro på det.
Kram Benny

Carola
: Hej. Undrar om jag kommer att få möta kärleken? Snart?
Tacksam för svar.
Benny: Kära Carola, ja jag känner att du verkligen är redo för en kärlek, men den mannen du ska träffa har inte varit mogen, du har stått i väntrummet alltför länge. Men ha lite tålamod så är han där. Det känns som att ni känt varandra tidigare, ni har träffats i ett tidigare liv. Det går fort, ni flyttar ihop och skaffar barn och får det bra ihop.
Kram Benny

susanne
: Hej Benny. Har träffat en man på nätet. Avståndeet mellan oss är långt. Vi har bara kontakt via sms eller mail. Har träffats en gång. Kommer jag att hitta kärlek igen? Kram Susanne
Benny: Kära Susanne, nej, den mannen du chattar med på nätet är inte rätt man men en trevlig prick. Men, jag känner, fortsätt sök på nätet för han bor nära dig, i samma stad. Ni kommer ha väldigt skoj när ni chattar och pratar i telefon och vrålskrattar gör ni på första dejten, ett kafé med mycket småbord, ett trevligt ställe och det luktar gott. Jag tror de bakar själva på det här stället.
Kram Benny

Yvonne
: Har fått numret till min mans kusin. Vi brukar alltid dansa mycket när vi träffas på fester. Ska jag ringa eller ses vi snart i allafall. Har små barn och ett dött förhållande.
Benny: Kära Yvonne, du har redan lämnat den relation du befinner dig i men jag känner att det telefonnummer du vill ringa är positivt men en språngbräda vidare till den man du verkligen ska träffa, det som leder till samboskap och en trogen, värdig kärlek till dig.
Kram Benny

Irene
: Hej Benny. Är änka sedan 7 år, har svårt att komma över saknaden av min man, vi var tillsammmans i 50 år. Jag både vill och inte vill träffa någon ny. Ser du om det kommer någon ny man in i mitt liv. Tacksam för svar/ Irene
Benny: Kära Irene, nej jag förstår att det är svårt att träffa någon när man levt med någon man älskar så mycket som du älskade din man. Man känner sig otrogen fast man inte är det. Men din man hälsar att du behöver kärlek och där han är är man inte svartsjuk. Men för Guds skull, säger han, flytta inte ihop med någon. Det kommer en man i ditt liv som är 7-8 år yngre än du, som är separerad sedan många år, känner sig också ensam. Det börjar med skratt, kortspel och maträtter, sedan kommer kärleken in igen,
Kram Benny

Kerstin
: Hej Benny! SNÄLLA HJÄLP MIG NU! Är en 54-årig kvinna som har levt ensam med barnen nu över 17 år. Har haft några kortvariga förhållanden men ingen av dem har jag velat flytta ihop med. Blev kär förra året men han har alzeimers och vi har brutit. Finns ju ingen framtid ihop. Finns det någon hopp för mig att få träffa någon eller kommer jag leva ensam resten av mitt liv? Det börja kännas tungt. Goda råd och tips behövs Benny. Kram
Benny: Kära Kerstin, oh vad det finns många rädda människor! Du dras ju till skitstövlar och de som inte vågar någonting. Nu får du rikta ögonen åt ett annat håll, åt någon som inte har ett syfte med dig på något sätt utan tycker om dig för den du är, Någon som är frisk som du inte behöver ta hand om. Det kommer en man in i glädje, men tycker om att prata problem med, Ni får riktigt trevligt. Han är 3-4 år äldre än dig, stabil, eget hus, vill inte flytta ihop med dig men har en olat det är att spela golf. Men man kan ju inte få allt.
Kram Benny

ingela
: Har blivit lämnad av min man för en annan kvinna? Kommer jag att hitta någon?
Benny: Kära Ingela, vilken tur att din man lämnade dig för ni hade ju tråkigt så klockorna stannade. Man ska inte hålla kvar någonting när de inte är rätt i en realtion, det kunde lika väl varit du som gått. Så nu börjar ditt verkliga liv, spänn fast säkerhetsbältet, nu kör vi. Nu kommer det en vacker man, han har tjockt lite lockigt hår och borde gå till frisören lite oftare. Smal, går svagt utåt med fötterna. Han har två lite större barn, är skild.
Kram Benny

Monica
: Skulle vilja bli kär igen, också någon som mina 2 pojkar gillar. Känns lite ensamt emellanåt. Pappan till barnen vill jag inte satsa på igen. kramar
Benny: Kära Monica, du har så rätt, redan uppvärmd soppa ska man inte värma på, det kommer att sluta i ännu mer katastrof denna gång om du går tillbaka till pojkarnas pappa. Men tacka för två krya barn, de kommer ge dig fem barnbarn, två flickor och tre pojkar. Jag ser en ny man för dig, en du inte träffat tidigare, en cendrefärgad man, gråsprängd, mörkblå ögon, baslik röst, han är fysisk och håller sig fysiskt i trim men har ändå lite mage. Lycka till med kärleken!
Kram Benny

Per
: Hej! SAKNAR en livskamrat, undrar om jag kommer att träffa en kvinna att bilda familj tillsammans med. I så fall – när, var, hur? Något kännetecken? Svårt att veta om man hittat rätt! TACK!
Benny: Käre Per, först måste du varudeklarera för dig själv vad du söker, du tittar på många olika typer av kvinnor. Det känns som att du vill köpa alla blommorna på en och samma gång. Ett tips är att det kommer in en kvinna, en naturlig blondin med fin kvalitet på håret, hon kommer kännas rätt i hjärtat så du behöver inte känna tveksamhet. Hon kommer ge dig tre barn. Ni kommer verkligen finna lyckan tillsammans.
Kram Benny

Britt
: Hej Benny. Har varit singel i 15 år.
Jag längtar efter en vän. Finns han?
Benny: Kära Britt, du får bestämma dig om du verklgien vill träffa någon för det känns som du börjar njuta av att vara ensam också. Men, jag ser att kärleken lurar runt hörnet och att du verkligen kommer finna en livskamrat. Det leder inte till äktenskap men till samboskap.
Kram Benny

André
: Hejsan Benny, jag undrar när jag träffar en flickasom vill ha kärlek hos mig.
Benny: Käre André, Gud vad jag blir rörd! Klart du kommer träffa en tjej. Du är ju faktiskt en riktigt fin jkille, ser bra ut och det gör den tjejen du ska träffa också. Hon har rakt, brunt, kopparaktigt hår, isblå ögon och ser ut som en irländska. Men jag känner hela tiden hästar runt om kring henne, hon verkar gilla hästar. Hon kommer även vara bra på att ta hand om dig. Hon är galen i mörk choklad. Sen kör hon en bil som är ljusblå, hon är något lite äldre än du och ni får det fint tillsammans, ni får två barn, två små pojkar. Du är värd allt, lycka till!
Kram Benny

Marianne
: Hej Benny!
Har jag och min sambo levt tillsammans i ett tidigare liv?
Hur blir framtiden för oss?
Kram
Benny: Kära Marianne, ja ni har levt tillsammans i ett tidigare liv och i detta livet ska ni lyckas. Ni har levt i Finland, där var din man någonting med skeppsbygge så han är duktig på att jobba med händerna. Sen har ni levt tillsammans i Portugal och där är ni bönder och har egen gård med hästar, grisar och hönor och sex barn, fyra flickor oc´h två pojkar. Så ni kommer fortsätta ihop detta livet, försök inget annat, Ni hittar tillbaka till varandra.
Kram Benny

Helena
: Jag behöver nog jobba med mig själv innan jag är redo att möta kärleken igen, eller? Det känns så i allafall. Jag känner mig svag. Hur ser det ut för mig framöver? För visst finns den rätte även för mig? Hoppas på svar. Kramar
Benny: Kära Helena, rätt, du behöver verklgien jobba med dig själv. Tilltron till dig själv, självkänsla och jag-känslan, vem du är och dina behov. Annars kan du inte berätta det för någon. Du bör lära dig sätta gränser och vara tydlig med vad du uppskattar och inte uppskattar. Så länge dröjer det inte, du jobbar effektivt med dig själv nu. Det kommer en man in i ditt liv, jag ser att ni kommer att gifta er.
Kram Benny

Jenny Penny
: BENNY!!! Snälla du måste hjälpa mig. Jag har fastnat och vet inte vad jag ska göra. Älskar min förra kille och skulle göra ALLT för att få honom tillbaka. Kämpar jag i onödan? Kramis!
Benny: Kära Jenny Penny, ja absolut! Han vill inte ha tillbaks dig och kommer aldrig vilja. Men det kommer in en kille som verkligen vill ha dig för den du är, en sann kärlek som tycker om dig trots ditt temperament. Du kommer alltså möta din själsfrände.  Lycka till!
kram Benny

Irene
: Finns det någon som står ut med mig någon längre tid?
Benny: Kära Irene, ja det gör det. Du kommer verkligen möta en man, även om han inte är så lång, så står han ut med mycket. Han gillar dig för den du är. Det är mycket krut i honom, han står pall för mycket. Han tar det mest med humor, får dig att skratata åt dig själv, slappna av, tycka om dig för den du är. Glöm inte bort att du är fantastisk!
Kram Benny

Ann
: Hej Benny. Vill bara veta om jag får den man jag vill ha? Eller tycker han att jag är för ung?
Benny: Kära Ann, ja, han tycker du är för ung men han är attraherad av dig så du känner rätt, men det känns som du ska vara försiktig med den här relationen – det är inte mannen i ditt liv. Ta det för vad det är, du kommer att möta en man som är bara lite äldre än dig, men vuxen i sinnet. Du är en äldre själ så jag försår att du sneglar åt äldre män. Jag ser honom hela tiden på motorcykel, älskar sin frihet och du har mycket ensamhetsbehov så det passsar dig.
Kram Benny

Jessi
: Hej Benny. Har ett struligt förhållande bakom mig och nu undrar jag om det fortfarande finns ett hopp för oss eller om du kan se en ny kille i min framtid och när i såna fall? /Jessi
Benny: Kära Jessi, jag känner att ni inte är färdiga med varandra och att ni kommer att göra förhållandet färdigt, det måste ni för att kunna gå vidare och möta nya. Men han är inte den siste i ditt liv, jag ser en du träffar yrkesmässigt, ett fantastiskt förhållande från början till slut. Du kommer hem, du kommer finna kärleken. Det gör även din f d.
Kram Benny

Benny
: Kärleken har som sagt många olika vägar. Kärleken kommer in i våra liv när det är dags, när vi är beredda att öppna vårt hjärta. Men glöm inte att ge lika mycket kärlek till dig själv som du tänker ge någon annan. Ditt hjärta behöver att du tar hand om dig själv också. Så gör någonting för dig själv nu de närmsta dagarna, köp en bukett blommor, lite choklad, bada ett skumbad, men framför allt vänta inte på din kommande partner utan lev, lev, lev. Du har ett fantastiskt liv som det är – det ska komma in någon som kompletterar ditt liv, inte äger ditt liv. För i kärleken ska man ge och ta. Kärleken är som ett tempel där pelarna inte ska stå för nära varandra och inte för långt ifrån, utan ha lite luft emellan så templet inte rasar. Lev i kärlek, lycka till i livet.

Kram Benny

 

Scroll to Top