Vem drömmer min man om på nätterna?

Hej Benny!En ung kvinna i min dotters närhet var på min mans arbetsplats och lämnade varor för något år sedan. Efter det tycker jag hans...

Hej Benny!
En ung kvinna i min dotters närhet var på min mans arbetsplats och lämnade varor för något år sedan. Efter det tycker jag hans beteende förändrades. Han skulle plötsligt motionera, äta rätt, gå ner i vikt. Jag frågade om han gick och tänkte på kvinnan, men han svor på att han inte hade känslor för henne. Jag kom på honom med att de haft SMS-kontakt, men han sa det var jobbrelaterat.

Vad drömmer min man om på nätterna? Är det hon som dyker upp i hans tankar då? Har legat vaken och hört honom mumla och skratta. Han säger att han inte vet vad han drömmer och blir jätteledsen. Kan du hjälpa mig få rätsida på det här? För mitt inre ser jag bilder av dem tillsammans.

Orolig fru

Benny svarar: Du har ett stort kontrollbehov som driver dig alldeles för långt. Din make är en trogen man, som inspirerades av en arbetskamrat som äter bra och tränar. Han är inte alls intresserad av denna kvinna, det finns inga baktankar eller förälskelsetankar. Han älskar dig.

Dina misstankar har gått dig på huvudet. Svartsjuka är en tredje person, som inte finns. Du måste jobba med din egen självbild, inse att du är värd att bli älskad. Varför förminskar du sig själv med att tro att din man älskar någon annan? Släpp iväg dina hjärnspöken, be din man om förlåtelse och låt honom drömma fritt!

Personer med stort kontrollbehov kan ibland få andra människor att gå sin väg. Skapa inte det scenario du är rädd för. Du är på väg att göra just det.

Kram Benny

Scroll to Top