Gör dig mer spännande!

Hej Benny, jag är en kvinna på 47 år som skriver till dig med hopp om svar. Känner stor tillit till dig och tycker att...

Hej Benny, jag är en kvinna på 47 år som skriver till dig med hopp om svar. Känner stor tillit till dig och tycker att du alltid har så kloka och kärleksfulla svar. Har under nio månader träffat en man som jag har tyckt jättemycket om, han har varit varm, glad och kärleksfull. Har känt mig mycket tacksam för att vi träffats, har uppfattat att även han har tyckt så. Jag hade så smått börjat fundera på en framtid tillsammans.

 

I alla mina tidigare kärleksrelationer har jag blivit lämnad för någon annan, och nu har även min nya kärlek träffat en ny tös. Jag känner mig helt förstörd, vilsen och sorgsen. Hur går jag vidare? Ser du om jag kommer att träffa en man som har samma känslor? Det känns svårt eftersom jag fortfarande har känslor för mannen jag träffat. Ser du något positivt som kommer att hända framöver?

Benny svarar:

– Du har träffat fel killar, dessutom är din självkänsla inte så stor. Du tror inte att du är värd att bli älskad. När du träffar någon så ger du allt, du älskar sönder dem du träffar. Och då blir du tagen för given, männen tycker inte att du blir spännande längre.

 

Du är som en öppen bok, du ger inte männen en chans att bli nyfikna på dig. Jag låter kanske hård nu, men det här är viktigt att säga om jag ska kunna hjälpa dig. Det är du som väljer att männen går, för när du plötsligt känner att du vill ha något tillbaka då börjar du ställa krav och då blir männen förvånade. De springer iväg till någon annan för att bli bekräftade, som småpojkar.

Men jag vet att du kommer att träffa en man som älskar dig hur mycket som helst, och du klarar det! Han ger dig allt du önskar dig och han ser ut som din drömman. Han har bruna ögon, mörkt, bakåtstruket hår och hög panna. Dessutom är han superromantiker! Du kommer att bli lycklig.

Scroll to Top