Jag ser ett jobb i en butik

Hej Benny. Jag är en kvinna på 55 år. Mitt liv just nu ser ut som följer: För fyra-fem år sedan blev jag uppsagd från...

Hej Benny.

Jag är en kvinna på 55 år. Mitt liv just nu ser ut som följer: För fyra-fem år sedan blev jag uppsagd från i mitt tycke ett roligt och givande jobb som jag haft i mer än 24 år. Efter det fick jag ett nytt jobb som textillärare och trivdes jättebra med barnen. Men efter tre år blev jag utan jobb efter en omorganisation. Sedan dess har jag bara haft ströjobb som lärare.

 

I slutet på juli 2007 var jag så deppig att jag blev sjukskriven och har varit det sedan dess. Har även mist anhöriga. Det har även varit jobbigt för min man, som också blev utan jobb och vi har haft några år med dålig trygghet.
 Kommer jag få något mer jobb? Kommer min man att få ett jobb han trivs med och kommer vårt gemensamma liv att bli lite ljusare?

Benny svarar:

Kära du, jag vet att livet för oss ut i de situationer vi ska vara i. Du ska njuta av den här tiden när du är utan jobb, för nu hinner du göra allt det du vill men inte haft tid till tidigare, då du alltid haft för mycket omkring dig.

 

Du kommer att få ett nytt arbete som har att göra med en butik, jag ser tyger och sybehör. Du kommer att trivas fantastiskt bra där. Din man kommer att få ett nytt jobb, det får han faktiskt innan du får ditt. Det är ett jobb som har att göra med datorer.

 

Jag ser även att ni båda åker iväg till Thailand på en underbar resa där ni känner tacksamhet över att ni hamnat rätt igen. Men glöm inte bort att ni har varandra och att ni redan har ett fantastiskt liv!

Scroll to Top