Han sökte spänningen – men du ägde hans hjärta!

Jag är en äldre kvinna som har börjat ”tänka till” lite på äldre dar. Jag har varit gift i 50 år. Min make dog för...

Jag är en äldre kvinna som har börjat ”tänka till” lite på äldre dar. Jag har varit gift i 50 år. Min make dog för en del år sen. Vi hade inga barn.

Äktenskapet var väl som för de flesta, både på ont och gott. Min man var sjuk till och från de sista 15 åren och jag ställde upp hundraprocentigt. När min make lades i respirator sa han: ”Förlåt mig, förlåt mig”. Jag svarade att jag inget hade att förlåta. ”Jo, förlåt mig”, bad han. Han var väldigt dålig så jag svarade: ”Javisst, ja ja”. Sedan dog han.

När jag röjde bland hans saker hittade jag en gammal telefonbok med några telefonnummer jag inte kände igen. Nu har jag börjat gå och älta det här. Hade han varit otrogen? Var det därför han bad om förlåtelse? Innan han blev sjuk arbetade han ibland borta hela veckorna.

Jag har inte så många år kvar att leva själv, så det vore intressant att höra om du kan ”se” vad han bad om förlåtelse för. Vill du glädja mig med ett svar? Det gör inget vad svaret blir.

Benny svarar:

– Kära du, din man är tacksam för att du har förlåtit honom. Han säger till mig att han har varit otrogen tre gånger samt haft ett längre förhållande på annan ort med en annan kvinna. Men han säger också att han aldrig har varit dig otrogen i hjärtat. Han fann egentligen ingen anledning att bedra dig, ni hade ett bra förhållande. Men han sökte spänningen. Han sänder kärleksfulla tankar till dig.

Scroll to Top