Chatt med Benny Rosenqvist 6 mars

Ingalill Ekström: Hej! Är min son far till det barn som hans flickvän väntar? Jag undrar också om det är mina avlidna föräldrar som kommer...

Ingalill Ekström: Hej! Är min son far till det barn som hans flickvän väntar? Jag undrar också om det är mina avlidna föräldrar som kommer till mej i skepnad av två blåmesar på morgonen vid 7.30-tiden, när jag har haft jobbiga tankar? Är jämt orolig för min son. Kommer han att få ett lyckligt liv? Tacksam för svar MVH Ingalill
Benny: Kära Ingalill, din son är pappa till barnet. Jag vill upplysa dig om att han har flyttat hemifrån, han klarar sig själv, sluta vara kycklingmamma. Blåmesarna är dina släktingar som kommer med sina hälsningar till dig. Lyssna på tecknen, de är rätt.
Kärlek Benny
P.S Sonen får ett mycket lyckligt liv!

Marita Löv
: Min 21-åriga son har vänt mig ryggen och vill inte ha kontakt med mig. Jag undrar om han och jag får kontakt igen. Undrar också hur det kommer att gå för honom. Har haft bekymmer med honom sedan han var 13-14 år. Tack på förhand.
Benny: Kära vän, din son kommer att komma tillbaks till dig inom fyra år. Han känner att du inte har sett hans behov och förstår vad han behöver. Men jag ser att det är ni som har problem med kommunikationen att ni egentligen tycker mycket om varandra. Jag ser att ni får en fantastisk relation igen. Han har det inte bra med sig själv just nu, men kommer att få det.
Kram Benny

Helen
: Hej, jag har en doft omkring mig som kommer och går. Eftersom jag har många nära och kära på “andra sidan” så undrar jag om det har något med dem att göra eller om det är min egen doft (som jag inte känner igen). Vill sälja min bil. Ska min son köpa den? Kram till Dig
Benny: Kära Helen, jag känner att du har en stark anknytning till andra sidan du har börjat känna dofter, det är en bra början. Nästa steg är att du börjar se andar. Ett råd, sälj inte bilen till din son, sälj den till någon annan. Han kan köpa en annan bil, det blir bättre. Bilen kommer nämligen gå sönder efter ett tag, då får du bara dåligt samvete.
Kram Benny

Liselott
: Hej Benny,
Jag har nyligen startat ett företag inom friskvårdsbranschen, mina 49 år till trots, och samarbetar med en kollega. Jag har alltid varit intresserad av hälsa och motion och många gånger lyckats inspirera människor inom detta område. Jag känner att jag har så mycket inom mig att ge till andra och jag skulle gärna vilja utöka mitt företags tjänster med att börja hålla föreläsningar, men något håller mig tillbaka. Jag vet inte om jag är rädd för att inte vara perfekt, vilket jag knappt vågar erkänna för mig själv eftersom jag inte ställer det kravet på andra och det är ju inte det jag vill förmedla med mina föreläsningar heller, utan glädje och uppmuntran. Kan du se eller känna om jag kommer att lyckas med detta om jag vågar komma till skott?
Stor kram till dig från Liselott
Benny: Kära Liselott, jag känner att du är på rätt väg med att vara friskvårdskonsulent. Du har en utmärkt intuition, en förmåga att förmedla kunskap till andra människor och ett driv och en envishet som behövs för att kunna driva ett företag. Din kollega och du kompletterar varandra jättebra då ni är väldigt olika. Kärlek och lycka till!
Kram Benny

Anneli
: Hej Benny!
Min livskamrat gick bort i cancer och nu undrar jag varför? Vad ska jag lära mig av detta? Är det meningen att jag ska vandra själv fram mot våra gemensamma mål?
Ensam och grubblande.
Benny: Kära Anneli, din mans bortgång var en nödvändighet för han behövs på andra sidan med sina speciella sidor med empati för andra människor. Han meddelar att du måste göra saker för dig själv och inte göra de ni har tänkt er. Följ ditt hjärta, gör något nytt så som att hålla på mer med blommor.
Kram Benny

Sigrid
: Kommer jag att förbli ensam livet ut?
Benny: Kära Sigrid, jag känner att du har en stor mur runt omkring dig och har en rädsla som är enorm för att bli älskad. Den nya mannen har hacka och spade, så han kan komma in till dig. Han är max 1,75 m, blåögd, något tunnhårig, smal och går lätt inåt med fötterna. Kommer inom ett, ett och ett halvt år in i ditt liv, det blir en sann kärlek. Lycka till!
Benny

Eleonora
: Hej Benny!
Är skild sedan 8 år efter 36 års äktenskap. Kommer jag att leva ensam eller kommer någon ny man in i mitt liv?
Benny: Kära Eleonora, halleluja att du blev skild, vad bra! Du har verkligen utvecklats, börjat tycka om dig själv, börjat göra saker för dig själv och inse att du kan göra saker själv. Nu börjar du bli mogen att möta en man, han finns runt hörnet. Smal, 1,80 lång, lite ojämna tänder, lite oklippt, väldigt vackra händer som är ådriga. LIte för mycket hår på armarna.
Kram Benny

Monica
: Kommer mitt förhållande att ta slut?
Benny: Kära Monica, det är redan slut. Det är en mening med det, det finns någon annan som väntar runt hörnet som är din definitiva själsfrände. En blond man med blågröna ögon, mer åt det gröna hållet. Otroligt vältränade ben, håller nog på med fotboll på fritiden. Har två barn själv, lyckligt skild. Vänskap med fd. Social kompetens. Det är en man som du kommer att älska, han påminner om dig själv.
Kärlek Benny

Ann-Marie/Anna:
Hej, har sen en tid varit i en svår personlig kris och då fått hjälp av en vän till min avlidne man. Han har hjälpt mej såväl personigt som i affärer. Vi har fortsatt att hålla kontakt och nu har jag märkt att jag fått mycket starka känslor för denna man. Han sänder väldigt “mixed signals” när vi pratar så jag blir inte klok på om detsamma gäller honom. Skulle vilja veta om det är så att han också har starkare känslor som vänskap för mej eller om jag missuppfattat honom. Börjar tröttna på ensamheten och skulle verkligen vilja träffa nån.Tror du det är en möjlighet nu när det våras?
Benny: Kära Ann-Marie, du är så duktig själv. Din man är så nöjd med hur du skött era affärer, han ler i sin himmel mot dig. Våga tro på saker som du gör. Den mannen som ger dubbla budskap kommer aldrig vara tillräckligt intresserad av dig. Det kommer en ny man som vet vad han vill, cendrefärgad, höga flikar, något lite mage, skadat ena knäet. Det blir verkligen en lyckad relation.
Kram Benny

Linda
: Eftersom jag helt plötsligt fyller 33 år till sensommaren börjar mina drömmar om familj och barn bli lite akuta… Har ett långvarigt “förhållande” med en gift tvåbarnspappa. Vi har ett knepigt förhållande till varandra, och är väldigt nära vänner. Har tidigare blivit spådd att hans äktenskap inte kommer att hålla och att han är mannen i mitt liv. Men hur länge ska jag egentligen vänta? Har en enorm längtan och grubblar mycket på om jag någonsin får uppleva att vara gravid och få bli mamma? Och i så fall när? Tack för att du finns & en stor kram
Benny: Kära Linda, jag ser att du inte är färdig att lämna den man du lever med, men han är inte rätt, jag ser konflikter med allt möjligt. Ni försöker lösa saker med konflikter, men gör inget förhastat, det kommer en man med långt lockigt hår, han har gärna stor tröjor och jeans privat men kostym på jobbet. Han är tonad med slips och kostym, har estetisk ådra. Lite för pedant hemma, men det får du har överseende med.
Kärlek Benny

BrittInger
: Min fästman har friat till mig. Kan du se om vårt äktenskap blir lyckligt då vi båda har brustna relationer barkom oss?
Benny: Kära BrittInger, bröllopsklockorna ringer, verkligen rätt. Jag ser två barn också, lycka. Vilken fin man du har, varför tvekar du? Problemet ligger hos dig, inte hos honom. Du kan verkligen lita på honom, en snäll man. Men du får lära honom dansa vals för han är usel på att dansa!
kram Benny

Pia
: Hej, Benny!
Jag har just nu inget arbete, och oroar mig mycket för hur det ska gå för mig. Till råga på allt har jag upptäckt att min man sedan många år har hemligheter, och inte är den jag trodde. Detta har sårat mig djupt och jag känner mig helt tillintetgjord. Den enda meningen med livet är mina barn. Kan du se om  det finns någon ljusning framöver?
Benny: Kära Pia, jag ser att när det är varmt ute så har du nytt jobb och när det blir höst på marken kommer en ny man i ditt liv. Den relation du är i är på väg att ta slut, när du vågar ta steget. Den man du lever med älskar dig men tror att gräset är grönare på andra sidan. Han vågar inte tro på dig. Du är värd något bättre.
Kram Benny

Angelice
: Hej Benny!
Jag har många frågor men inga svar. Hoppas du kan ge mig något. Min sambo gick bort för snart 3 år sedan. Vi drev ett företag ihop och som jag driver själv nu. Hur kommer det att gå för mig och mina barn? Klarar vi av att fortsätta med företaget? Kommer mina barn att få det bra? De saknar sin pappa väldigt mycket. Hur ser min framtid ut?
Kram
Ps: Vad heter min andliga vägledare?
Benny: Kära Angelice, din man säger att du sköter företaget än han gjort någonsin för du tänker på helheten. Sedan är det väldigt städat nu,d et har det inte varit tidigare. Han är mycket nöjd. Han tittar ofta till er, tycker barnen äter för mycket godis, du slarvar med sötsaker. Det var du mer noga med innan. Han lovar du ska träffa en ny man, få ny kärlek i ditt liv. Det är någon ni båda känner, en vän till er. Han skickar kärleksfulla tankar. Och så vill han du ska baka kanelbullar, det luktar så gott. Han älskade när du gjorde det.
Kärlek Benny

Cecilia
: Hej. Har varit sambo i sju år. Fyra av dessa åren har min sambo mått dåligt. Jobbar för mycket. Han inser inte det själv, vill inte söka hjälp. Vårt förhållande är inte bra, blir det bättre? Är det värt att vänta? Älskar honom mycket. Cecilia
Benny: Kära Cecilia, tålamod! Din sambo går igenom en livskris, han har en djup depression och behöver professionell hjälp. Vill han inte ha det finns johannesört, rosenrot på hälsokost. Då får du en piggare man, mer intimitet. Våga tro på kärleken så tror den på dig. Lycka till Cecilia, kram Benny

Anette
: Hej Benny! Jag undrar om du kan se om det är min rygg som krånglar eller om det är något annat. Jag undrar också om jag kommer att hitta någon kärlek eller blir jag ensam?
Benny: Kära Anette, du sätter så mycket spänningar i din rygg att jag förstår att du behöver en partner som kan massera den. Du sätter oro, frustationer, allt där. Även gamla känslor. Gå till en bra massör. Du kommer inte leva ensam, inom två år har du mött din kärlek som du gifter dig med, jag ser barn också. Ett barn, han har ett barn sedan innan. Du köper ett hus med honom, ni får ett vackert hem. Lite stökig är han, låter saker ligga framme. Ha överseende med det och lycka till.
Kram Benny

Eva
: Min fästman och jag har väntat i 4 år på varandra. Kommer det att gå en längre tid innan vi är tillsammans igen ?
Benny: Kära Eva, jag känner att ni snart är på gång i ert förhållande igen och denna gången blir det bra. Men har man värmt upp soppan får man värma upp försiktigt. Inte för hög temperatur, låt honom komma till dig så fungerar det bättre.
Varm kram Benny

Ann-Marie
: Jag blev pensionär i somras efter många lärarår på en folkhögskola. Hösten var jättejobbig, eftersom jag saknade allt på skolan.Jag behöver något att göra, både socialt och som ger lite pengar. Min pension är inte hög, eftersom jag var hemma med barnen på 70-talet. Min make är också pensionär, men har många aktiviteter. Vad händer i mitt liv? Jag vill ju leva ett bra, långt och friskt liv. Tacksam för svar.
Benny: Kära Ann-Marie, jag ser inte att din ekonomi kommer bli bättre nu men inom tre år så kommer det komma oväntade pengar i form av någon vinst. Det är du och en väninna som köper en lott tillsammans, det förändrar mycket. Glöm inte resa på resan med väninnan. Det blir alltså en lättnad.
Kram Benny

Åsa-Lena
: För 6 år sen tog min relation slut för att jag var en trasdocka! Min kärlek finns alltid där och jag vill bara tillbaka. Hur känner han för mig? kram
Benny: Kära Åsa-Lena, jag känner att det är det bästa som hänt dig i ditt liv, med en så manipulativ man, att du inte är ihop med honom längre. Läk dig själv, släpp honom. Det kommer aldrig bli något bra av honom, han är så skadad och vägrar läka sig själv. Du möter kärleken via en kvinnlig vän, han har glasögon och gråsprängt hår, 1,83, kraftigt byggd men inte tjock. Han har två barn, ni får fin familjekänsla.
Kram Benny

Åsa
: Hej du snälle… hjälp mig! Har varit tillsammans med min vän i mer än 13 år och vet fortfarande inte om jag vågar flytta ihop med honom. Är han den rätte? Eller är det jag som är feg och rädd för hans stundom heta humör? Vidare undrar jag om det finns barn i min framtid, och ett fast jobb att trivas med?? Kram på dig Benny!
Benny: Kära Åsa, din känsla är fullständigt rätt, det blir aldrig bra att flytta ihop med honom. Hans humör kommer inte att lugna ner sig, jag råder dig att lämna honom. Han har inte spärrar så jag ser fara för dig. Det finns en ny relation, jag ser en vigselring med 14 briljanter. Klänningen är lite för lång, men den är vacker. Du kommer hem, det är du värd.
kram Benny

Elizabeth
: Hej Benny! Jag har en fråga om mitt hus, känns som något obehagligt är här, undrar även när jag ska få ett barn till.
Benny: Kära Elizabeth, du känner rätt, du har en ande som känns väldigt orolig hemma hos dig. Det är en kvinna som inte vill ha dig i huset. Så mitt råd är att om du känner att du kan antingen rena huset med salvia, be henne gå mot huset. Fungerar inte det så flytta till ett annat hus. Det kommer en liten flicka, du får en dotter till. HOn är så söt, men skenet bedrar, vilken busunge. HOn är en turbolisa. Hon är frisk, glad och en trallande tjej. All lycka till dig.
Kram Benny

Kristina
: Hej Benny!
Sist vi pratade så sa du att en blond viking kommer in i mitt liv. Har träffat en kille några gånger sen i somras som stämmer in på din beskrivning. &#19r det han som är min tilltänkte?
Kan du se när jag får mitt första barn?
Varma Kramar
Benny: Kära Kristina, helt rätt. Det är rätt viking du tänker på. Du kommer få ditt första barn inom ett och ett halvt år, han blir en perfekt pappa. Men jag ser inte bara ett barn, jag ser två. Du är på rätt väg, följ hjärtat. Le, du har ett fantastiskt leende, han älskar det. Våga flirta.
Kram Benny

Monica
: Hej Benny!
Misstänker att min sambo har varit otrogen. Han nekar,så vad är det för fel på mig som inte tror på honom?
Benny: Kära Monica, din man har inte varit otrogen. Du får sluta misstänka saker, det känns fel att du hela tiden håller på och misstänker honom du tar sönder det som är mellan er. Lita på din självkänsla, du är en fantastisk kvinna så varför skulle han gå från dig. Du är ju jättesnygg dessutom, har du täckt över speglarna så du inte kan se klart?
Kram Benny

Helena
: Hej Benny!
Jag har varit arbetslös i 6 månader, mitt liv håller på att rasa. Både ekonomin och humöret är i botten. Jag har även varit skild i 1½ år och fortfarande inte ens varit på en date, jag känner mig väldigt ensam. Tror du min situation ändrar sig snart?
Benny: Kära Helena, vad bra att du är arbetslös just nu för du behöver tid att landa och se vad du behöver. Allt är underbart perfekt just nu, det kommer att falla på plats inom två år. Du gifter dig igen, det trodde du aldrig. Ni ska köpa ett nyproducerat hus där ni bestämmmer mycket at inredningen själv. Fundera på några andra kylar, de är inte så praktiska!
Kram Benny

Margit
: Hej Benny! Jag undrar om jag ska lämna min sambo? Han heter Björn. Jag känner mig vilse och oälskad! Har känt mig så ledsen sista tiden, ser du någon ev. flytt för oss eller har vi råd att bo kvar i vår bostadsrätt? Allt känns så hopplöst och oroligt! Jag vet varken ut eller in längre! ser du nåt positivt som jag kan se framemot? Tack för att du finns ! Kram.
Benny: Kära Margit, du är inte älskad fullständigt av Björn din sambo. Det finns en oharmoni hemma hos er, det är en vacker lägenhet men du kommer att finna ett nytt vackert hem och du blir sambo med någon vars namn börjar med M. Ni kommer att köpa en ny bostadsrätt nära en park och välskött trädgård i föreningen. Det blir bra, ta det lugnt.
Kram Benny

Mona
: Jag lever sambo med hus och tre barn och en hund, har även förlorat ett barn för 16 år sedan. Jag funderar mycket på varför hon inte fick leva och är ständigt orolig för mina barn. Funderar även på att skaffa en ny hund, vad tror du, hur ser min framtid ut?
Benny: Kära Mona, jag känner att din sambo är bra och du har tre underbara barn. Jag ser att du har förlorat ett barn, känns som att det är en flicka. Hon är med dig fortfarande. Hon kommer tillbaka till dig som ett barnbarn till ditt äldsta barn. Ja, det kommer in en ny hund, potträningen kommer att gå bra med den. Familjen kommer vara harmonisk. Jag ser även att du får 8 barnbarn. Jippi, vilken lycka. En stor familj, det har du alltid velat ha.
Kram Benny

Helena
: Det fanns en person som jag aldrig hann, eller rättare sagt tog mig mod till att berätta för, hur mycket han betydde för mig. Vi möttes på en dans första gången och det var som om det skulle vara mitt livs kärlek, som om det var meningen att det skulle vara vi. Åren gick och han fanns alltid i mitt hjärta, men mycket i min dåvarande relation, gjorde att jag inte vågade följa vad jag innerst inne visste att jag kände. Efter att jag separerat, hade jag en förhoppning att vi kunde bli tillsammans, han hade också separerat. Tyvärr fick jag veta förra året, att han tagit sitt liv, efter mycket tråkiga omständigheter. Jag har haft väldigt svårt att komma över detta, att jag inte tog mig för att säga vad jag kände för honom. Det blev så fel. Därför undrar jag om jag kommer att få uppleva någon ny relation igen?
Benny: Kära Helena, usch ja, vad livet kan vara orättvist. Då var han din livs kärlek, han lovar att han ska föra dig till en ännu större kärlek än ni hade. Det finns hopp för dig och ditt hjärta. De liknar varandra utseendemässigt, det blir väldigt passionerat med en gång. En hälsning från din vän på andra sidan, du har även erövrat hans hjärta. Han lovar att finnas där vid din sida den dag du ska gå över. Han har det bra.
Kram Benny

Mona
: Hej Benny, min kärlek har fått jobb i Danmark och kommer bara att komma hem på helgerna, hur kommer vårt förhållande att klara det, funderar på att fria till honom. Ska jag? Kram
Benny: Kära Mona, er förhållande klarar den här prövningen att ni bara möts på helgerna. Han kommer att jobba närmre sen. Fria gärna till honom, han säger ja. Annars är han dum. Ni är ett perfekt par.
Kram Benny

Gun
: Ända sen min man dog har jag oroat mig för framtiden; ekonomin, jobbet… Kommer jag att ha råd att ha mitt hus kvar? Hur ser framtiden ut?
Benny: Kära Gun, du har ju alltid klarat ekonomin, jag förstår inte vad du oroar dig för. Huset kan du inte flytta ifrån, det är det käraste du har. Du håller så fint omkring dig, måste du städa så? Jag ser även en ny man i ditt liv, ni blir särbo. Han har ett eget hus inte så långt ifrån dig, han är änkeman. Han har en hund som du kommer att tycka mycket om. Lycka till i kärleken och livet.
Kram Benny

Anna Margareta
: Har inte pratat med min älsta dotter under snart 2 år. Hon beklagar att jag är hennes mor, så jag förmår mig inte att att ta kontakt. Kommer vi att få en bra relation igen?
Benny: Anna Margareta, mitt hjärta brister så ont du har. Släpp henne ett tag, du tänker för mycket på det, tar skult på dig, och lever i dåligt samvete. Det handlar om bristande kommunikation, när allt har lagt sig kommer hon tillbaks. Men det tar tid, ha tålamod. Hon älskar dig ju egentligen väldigt mycket, tänk på det.
Kram Benny

Ingela
: Är Peter osäker på mina känslor och förstår inte att jag menar allvar, eller är han inte är intresserad av mig?
Benny: Kära Ingela, ni verkar väldigt osäkra båda två men egentligen känner jag att er relation växer sig stark om ni har tålamod med den. Det är en fin man, Peter, ha tålamod och pusha inte på för mycket.
Kram Benny

Lotten
: Snälla Benny, kommer jag att uppleva
kärlek igen? Kram Lotten
Benny: Älskade Lotten, det finns en man för dig som väntar. Du kommer verkligen få uppleva förälskelse igen, större än någon tidigare. Du är så passionerad att du gifter dig med honom, köper en lägenhet med honom och ni skaffar en hund tillsammans.
Kram Benny

Annika
: Hej Benny !
Har haft det jobbigt en tid nu då jag mist båda mina bröder på kort tid. Ser du något ljust för min del nu i framtiden…. Kram Annika
Benny: Kära Annika, party i himlen. Dina bröder har sådan glädje av varandra, de trodde ju inte någon av dem att det fanns ett liv efter detta. De jobbar båda på att folk ska ha det trivsamt på andra sidan. En av dem hälsar att han inte har ont i hjärtat längre. Den andra att han kan andas ordentligt nu. De har det bra. Annika, din plats i himlen dröjer, du ska leva länge än. Jag ser en ny man i ditt liv, du ska våga älska honom. Sambo blir du inte, du blir särbo. Men ni får ett bra förhållande.
Kram Benny

Maria
: Jag undrar om jag någonsin kommer att möta en man att bilda familj med. När, var och hur? Jag är 36 år nu och vill gärna hinna få barn innan jag blir för gammal.
Benny: Kära Maria, herregud du ska både få man och två döttrar så du kan vara lugn. Flirta mycket nu, ha kul, sedan kommer du att vara gift länge. Passa på medan friheten är. Sedan blir det seriöst. Husköp,ett renoveringsprojekt. Gud, vad du ska hålla på. Men det blir vacker ttill slut. Mannen kommer du att möta via ditt arbete, han är seriös från början. Han har burit en vigselring innan, men de har haft en stökig relation länge. Ni kommer att läka varandra, det blir bra.
Kram Benny

Björn
: Hej Benny!
För 10 år sedan blev jag grymt medial, kunde se höra känna lukta, samt att jag visste. Kunde se mediala tv-program, men kude redan alla svar. En dag försvann det. Varför? Kommer det tillbaka?
Benny: Kära Björn, vill man saker för mycket så händer det inte, så är det också med medialiteten. Du är lite för intellektualiserande, släpp medialiteten. Lev sundare, ät inte så dåligt som du gör nu så kommer medialiteten så småningom. Du har det, våga tro på det.
Kram Benny

Linda
: Kommer min prins?
Benny: Kära Linda, du kommer verkligen möta din  prins, du kommer finna lyckan. Han kommer att finna dig. Det blir kärlek vid första ögonkastet och du blir sambo inom ett halvår. Ni kommer att ses på buss innan ni tar kontakt, ni är blyga båda två men han tar mod till slut. Det blir bio veckan efter han kommit fram till dig. Wow, vilken kärlek! Det blir barn, en flicka. Det kommer en till, en pojke. Nej sen kommer det inte fler.
Kram Benny

Monica
: Hej, jag undrar varför det tog slut med min kille tvärt när allt var så bra.
Benny: Monica, ni var inte ämnade för varandra och du kom för nära honom. Han är livrädd när någon älskar honom, så det finns någon annan som väntar för dig. Rosorna kommer att dofta ljuvligt, alla 25. Lycka till med den nya kärleken.
Kram Benny

Eva Zaki
: Hej Benny! Jag vill veta vad det är för fel på mej och varför jag ibland tappar kontakt med omgivningen. Jag går inte att få kontakt med och minns inget efteråt.
Benny: Kära Eva, du är lite okoncentrerad och jag tycker du borde ta kontakt med en psykolog därför att du stänger av vissa mentala funktioner. Hypnos hade varit fantastiskt för dig. Jag känner att du har ett trauma underliggande, en blockering du bör jobba med för att få fokus i verkligheten. Du kommer att må bra igen, dina vänner kommer tillbaks, våga tro att du är värd att må bra.
Kram Benny

inger eriksson
: Jag undrar om min sambo och min bästa vän har eller har haft ett förhållande.
Benny: Kära Inger, nej jag ser inte att de varit tillsammans. Även om de har bra kemi, så har de inte haft en sexuell relation, det är inte kärlek, det är vänskap mellan dem. De skulle aldrig göra så, de älskar dig och respekterar dig. Du och din man ska göra något kul tillsammans, det var länge sedan ni gjorde ni gjorde något bra tillsamman, typ en resa och ha egentid.
Kram Benny

Veronica
: Hej! Är Jimmy verkligen osäker på vad han känner för mig eller behöver han bara sin frihet ett litet tag till? Han är kärlek nr 2 i mitt liv, den förste dog i cancer för ca 10 år sedan. Snälla svara mig… Tack
Benny: Veronica, fina vän, Jimmy kommer inte att komma tillbaks. Han vet inte vad han vill. Men det finns någon för dig som vet vad han vill, väldigt snart. Då kommer Jimmy springande, han blir förskräckt att det kom någon annan. Skrattar bäst som skrattar sist, du är värd den kärleken. Din man säger att han hade fruktansvärda smärtor i hela kroppen, det känns som att det började i magen. Nu slipper han all smärta, han följer dig men tycker du ska kasta lite saker hemma. Det börjar bli lite rörigt. Ta hand om dig, köp lite vårblommor. Han känner inte riktigt igen hur du mår just nu, det blir bättre lovar han.
Kram Benny

Linda
: Hej Benny!
Jag har haft ett tufft arbetsliv är bara 34 år gammal. Är just nu föräldraledig. Vad kommer jag att syssla med i framtiden finns det någon lösning har du några råd att ge? Jag och min familj har en ganska tuff ekonomisk situation finns det någon ljusning på detta? Allt känns hopplöst just nu … Behöver vägledning, hoppas du kan hjälpa.
Benny: Kära Linda, jag känner att efter föräldraledigheten kommer du börja lite på det gamla jobbet. Men jag ser ett helt nytt jobb där du får öppna relationer med nya människor. Det ekonomiska kommer att lösa sig inom tre-fyra år. Du har en bra relation med din man, han är en fantastik pappa och du är en fantastisk mamma. Du har mycket kärlek hemma, det är det inte alla som har. Glöm inte det.
Kram Benny

Lisbeth
: Hej Benny
Har bestämt mej för att leva med en man som jag kände för 30 år sedan. Vi träffades för några år sedan igen och jag hoppas att vi kommer att trivas och må bra tillsammans. Kan du se om det stämmer?
Tack på förhand
Benny: Kära Lisbeth, varför litar du inte på din egen känsla? Nu får ni verkligen chansen att leva med varandra, det känns så rätt. Det är en fantastisk man och det blir jättebra. Ni får ett fantatiskt hem, ni har lika smak, lika förmåga att göra det positivt för varandra tillsammans. Han blir bättre på att laga mat framöver. Njut av livet.
Kram Benny

Nina
: Hej Benny, känner ofta en rysning på min vänstra sida, kan du se vem det är?
Benny: Kära Nina, jag känner två personer vid din sida, det känns som det är din mormor och din guide. Din guide är en gammal viking från Island. Lugna ner ditt eget temperament, han har valt dig att hjälpa på grund av att du har mycket temperament, ni jobbar bra tillsammans och blir ett bra team. Lycka till.
Kram Benny

Louise
: Mitt hjärta klappar för en man som verkar livrädd för kärleken. Han är i mina ögon världens finaste och har ett hjärta av guld, men svårt att prata känslor. Jag är redo att vänta på honom. Men har vi någon framtid ihop? eller finns det någon annan jag ska träffa?
Benny: Kära Louise, de ögonen är verkligen vackra som du säger. Ögonfransarna sitter väldigt tätt. Ge honom tid, han kommer att våga. Du kommer att gifta dig med honom. Wow, det är en fin man men han är så sårad av förra relationen. Ha tålamod, det blir jättebra. Och våga inte träffa någon annan, då är du bara dum.
Kram Benny

lena runströ
: Kommer jag att vara ensam och blir jag vän med min son?
Benny: Kära Lena, nej du kommer inte leva ensam, jag ser en man som du kommer vara särbo med. Du har träffat honom tidigare. Ni kommer ha en bra relation. Sonen kommer att komma i vänskap och med vårtulpaner, inte i år men nästa år.
Kram Benny

Benny
: Först när man är ärlig och sann mot sig själv så börjar det hända verkliga saker i livet. Våga fånga stunden, var i nuet. Se alltid nya möjligheter om du möter ett hinder. Glöm inte att älska din omgivning, men framför allt glöm inte att älska dig själv. Du är en unik människa som behövs, precis som alla andra. Ta hand om dig, möt våren, solen och andras friska luften ofta.
Kärlek från mig till dig!
Benny

Moderator
: Denna gång kom över 1000 frågor in! Benny svarar vid varje tillfälle på så många frågor han hinner med. 
 

Scroll to Top