Du har mött en dotter från ett tidigare liv

Vid ett par tillfällen har jag sett andar (kvinnor). Den ena var en nunna och hon bar fram något till mig, men vid detta tillfälle...

Vid ett par tillfällen har jag sett andar (kvinnor). Den ena var en nunna och hon bar fram något till mig, men vid detta tillfälle var jag ung och blev rädd. Den andra bedömer jag som en ung kvinna från 1500–1600-talen som brukade leka med min sons leksaker på natten. Senare i livet har dessa “andar” inte skrämt mig, då jag tyckt att de inte gjort någon större skada. Är de avlidna anhöriga? Vad vill de säga mig? Har jag någon “förmåga”?

Benny svarar:

– Kära mediumaspirant, vilken härlig värld du öppnat ögonen för! Nunnan du ser är en gammal nunnekollega från ett tidigare liv, hon vill berätta att du inte lever tillräckligt mycket. Hon kommer för att beskydda och för att ge dig tecken när hon tycker att du inte lever ditt liv rätt.

– Den unga kvinnan från 1500- eller 1600-talet är din dotter från ett tidigare liv. Så du har väl varit en fantastisk mamma om hon fortfarande följer efter dig. Henne lär du inte bli av med! Om du vågar kan du öppna upp för ännu fler andrar. De står där och väntar på dig!

Scroll to Top