• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Tävling: Baka vår jubileumstårta!

  2021 fyller Hemmets Journal 100 år. Det ska vi fira! Skicka in recept och bild på din allra festligaste tårta och du har chansen att vinna en lyxig assistent från Ankarsrum.

  Tävling: Baka vår jubileumstårta!

  Hur ser din festligaste födelsedagstårta ut? Har den en spännande form, en eller flera våningar, söt, syrlig eller chokladsmakande fyllning och hur toppar du ditt mästerverk? Vi väntar och längtar efter ditt bidrag, och kom ihåg – det enda krav vi har är att tårtan ska vara riktigt festfin och vackert pyntad, därför vill vi jättegärna att du skickar med en bild.

   


  Skicka recept och bild till jenny.worne@egmont.se

  Du kan också skicka med post: 
  Jubileumstårta
  Hemmets Journal
  205 07 Malmö

  Vi vill ha ditt bidrag senast den 1 december 2020.
  Vinnarna kommer att utses under december och presenteras i Hemmets Journal i början av 2021.
  Lycka till!

  I juryn sitter chefredaktör Håkan Ström, fackchef Ingela Wärle och matredaktör Jenny Worne, Hemmets Journal samt Kerstin Svensson, matskribent Hemmets Journal.

   

  Glöm inte att skicka in en bild på din tårta tillsammans med receptet! 

   

   

   

  Ankarsrum assistent original röd

  Ankarsrum assistent original

  Jättefint förstapris från Ankarsrum

  Ankarsrum Assistent Original är en snygg och kraftfull köksassistent som passar både det lilla och stora hushållet. Den kan bland annat vispa, knåda, mala och riva. Tack vare den starka motorn kan du blanda riktigt stora degar. Den klarar 1,5 liter degvätska och 5 kg deg utan problem. Assistenten har låg ljudnivå och står stadigt på arbetsbänken. Den innehåller en 7 liter rostfri kittel, degrulle, degkniv, degskrapa, degkrok och jäslock. En 3,5 liters vispskål i tritanplast, ballongvispar och mördegsvispar.

  Assistent Original tillverkas och monteras för hand i småländska Ankarsrum, www.ankarsrum.com, och har sju års garanti. Värdet är 5 990 kr. Om du vinner har du möjlighet att själv välja färg.

  2:a pris: Presentkort på 2 000 kr hos Bagaren och Kocken
  Bagaren och Kocken är en av Sveriges största nätbutiker inom köksmaskiner och köksredskap. Här hittar du många kända varumärken och precis allt du behöver för att lyckas i köket. www.bagarenochkocken.se

  3:e pris Bakbord+ Bakform + Kavel

  Bakformen Crown Bundt är tillverkad av gjuten aluminium med en non stick-beläggning. Den rymmer 2,5 liter, vilket motsvarar en sockerkaka som bakas med fem ägg. Från Nordic Ware/ Bagaren och Kocken, värde: 609 kr.

  Kavel Städter i bagerimodell som passar för stora degar. Ytan är belagd med 100% non stick-silikon, det gör att degen inte fastnar. Mått 49 x 5 cm. Från Bagaren och Kocken, värde: 559 kr.

  Bakbord Kitchen Craft i trä med urfrästa handtag och markeringar för längd/bredd och mått i diameter, centimeter och inches samt tillagningstemperaturer. Från Bagaren och Kocken, värde: 399 kr.

  4:e–10:e pris
  10 nr av Hemmets Journal

  (Är du redan prenumerant förlängs din prenumeration) Värde: 299 kr.

 • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!