• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Snart säsongspremiär - då sätter programledaren ner foten

  Produktionen av Bonde Söker Fru har sedan några år tillbaka haft problem med personer som via sociala medier hör av sig till bönderna när det blivit känt att de ska medverka.

  – Det är lite taskigt, både mot bönderna och brevskrivarna, säger programledaren Linda Lindorff till Aftonbladet.

  Snart säsongspremiär - då sätter programledaren ner foten

  I år har nästan alla bönder som ska medverka i årets säsong av Bonde Söker Fru och webbversionen Bonde Söker Fru - Kärlek åt alla, fått meddelanden och förfrågningar på sociala medier. 

  – Jag har hundratals meddelanden och vänförfrågningar från personer som jag inte känner, säger en av årets bönder, Oscar Fjärrstrand, till Aftonbladet.

  I år har bönderna själva sagt ifrån till personer som hört av sig, då de inte anser att det är rättvist mot varken brevskrivare eller de själva.

  – Jag har ju valt att vara med här och känner att alla ska ha samma chans. Det vore orättvist om jag körde min egen show vid sidan av, säger Mattias Karlsson, som är en av bönderna i årets Bonde Söker Fru - Kärlek åt alla.

  Även programledaren själv sätter nu ner foten efter att detta problem blivit alltmer utbrett. 

  – Bönderna vill ju vara med i programmet och göra det på vårt vis för att de sett att det fungerar, kärlek utvecklas när man är med. Det blir dumt med den här frestelsen som det innebär när tjejer eller killar tar kontakt med bönderna innan programmet kommit igång. Det är lite taskigt, både mot bönderna och brevskrivarna, säger Linda Lindorff. 

  Bonde Söker Fru har säsongspremiär den 25 september i TV4. 

 • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!