Fyra bladvändare för den lässugne!

Behöver du en ny bok att sätta tänderna i? Ta en titt på våra bästa tips - här finns något för såväl romantikern som spänningssökaren!

Påfågelsommar av Hannah Richell (Forum)

På samma släktgods, men med många år emellan, är två kvinnor med om varsin omvälvande sommar. Lillian är instängd i ett olyckligt äktenskap och ser ingen utväg. Men plötsligt vänds allt upp och ner. Många år senare kliver Lillians barnbarn Maggie över tröskeln efter ett kärlekssvek, och deras historier vävs samman. En uppslukande släktkrönika om kvinnoöden på den engelska landsbygden. Fylld av brasor, te och svallande men återhållen passion.

Fyra bladvändare för den lässugne!
Förbjuden kärlek och släkthemligheter!

Det lilla hotellet på rue d´Amour av Dag Öhrlund (Lind & Co)

Ett hotellrum som berättar om sina gäster – låter det knasigt? Kanske, men när man vant sig vid berättargreppet är det roligt. Vi får möta gästerna med ovanliga och erfarna ögon. För vad har inte ett hotellrum varit med om genom åren? Hemlig kärlek, dramatiska bråk, mystiska möten – och mord! Och vad kan vara en mer stämningsfull plats för alla händelser än Paris 1965? Med gatulivet, dofterna från bageriet, konstnärerna, hundarna. Trivsamt bokmys!

Fyra bladvändare för den lässugne!
Mysig läsning om gammalt hotell!

När du vänder dig om av Pernilla Ericsson (Harper Collins)

En vilt främmande man tar sig in hos en kvinna och överfaller henne brutalt. Polisen griper mannen och det verkar vara ett enkelt fall. Men när utredaren Liv Kaspi börjar gräva hittar hon en snarlik anmälan och undersökningen växer. Polisen startar en jakt på hänsynslösa förövare som lurar andra män att attackera oskyldiga kvinnor. Boken bygger på sanna händelser, och för oss som inte vistas så mycket på Facebook och andra sociala medier är det otäck – ja, rent av chockerande läsning.

Fyra bladvändare för den lässugne!
Högaktuell spänning om kvinnohat!

På en ny nivå av Carin Hjulström (Forum)

Journalisten Frida Fors har 50-årskris och vardagen skaver. Samma radhus, samma jobb, samma liv. Frida vill vidare. Ska hon våga satsa på en ny kärlek och kanske byta jobb? Ett nytt uppdrag leder Frida ut på okänt vatten, plötsligt ska hon hantera presidenter och andra uppblåsta egon. Hur ska hon klara alla utmaningar? Och kan en kvinna mitt i livet verkligen unna sig en ny romans? Lättsamt, småroligt och med gott öga för medelålders kvinnoliv.

Fyra bladvändare för den lässugne!
50-årskrisande kvinna hittar ny lust
Scroll to Top