• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Höstens spännande läsning är här!

  Börjar höstdeppen komma krypande? Håll den stången med spännande böcker - vi ger dig tipsen!

  Höstens spännande läsning är här!

  Scener ur hjärtat av Malena Ernman och Svante Thunberg (Polaris).

  Malena Ernman har gjort succé som artist. En lyckad och därmed lycklig människa, är det lätt att tänka. Men i boken berättar hon öppet om livet bakom den glamorösa ytan. En tuff vardag, med tonårsdöttrar som inte mår bra och en desperat kamp för att få rätt hjälp. Hon, maken Svante Thunberg och dottern Greta skriver också tillsammans om sitt engagemang för miljön och för utsatta människor. En modig och utlämnande bok. "Det är min skyldighet, eftersom jag hörs. Vad som än händer ger vi aldrig upp. Vi försöker. Vi lagar varandra", skriver Malena.

  Kvinnan i fönstret av A J Finn (Albert Bonniers förlag).

  Minns du kritikerrosade boken och filmen Kvinnan på tåget? En ensam, olycklig kvinna med missbruksproblem som bevittnar ett brott men inte blir trodd av polisen. Det här är en liknande historia, fast lite värre. Och med en minst lika spännande och oväntad upplösning. Läs noga så kanske du snappar upp ledtrådarna. Inget är vad det synes vara och vem går egentligen att lita på? Vad är mardrömmar och vad är verklighet? Kusligt värre! Finns snart också i Månpocket.

  Slaktaren av Gabriella Ullberg Westin (Harper Collins).

  Gabriella Ullberg har fått fina recensioner för sin serie deckare om Morden i Hudiksvall, men hamnat lite i skymundan bland mer kända författare. Fjärde boken utspelar sig under älgjakten, då en människokropp hittas upphängd bland de döda älgarna. Och fler hemskheter följer. Jag tänker på filmen Jägarna och bestämmer mig för att hoppa över svamppromenaden. För vet man vem som smyger bland buskarna?

 • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!