Ställ en fråga till våra experter!

Vem kommer att få ärva mig? Varför vill min hund inte gå ut längre? Hur blir jag fri från förstoppning? Passa på att ställ din fråga till våra experter! Det kan handla om både hälsa, juridik, husdjur och relationer.

Varje vecka svarar hälsokostexperten, doktorn, juristen, relationsexperten, kattvetaren, hundvetaren och veterinären på läsarfrågor. Det är enkelt att skicka in en fråga och alla frågor som besvaras publicerar vi i tidningen och en del även här på nätet. Tänk på att alla frågor inte kan besvaras och att det kan dröja innan de publiceras.

Ställ en fråga till våra experter!

Hälsokostexperten

Lotta Friberg har varit intresserad av hälsokost sedan tonåren och har i snart 30 år arbetat som hälsorådgivare. Du kan fråga Lotta om hälsokost och naturläkemedel.

Ställ en fråga till hälsokostexperten

 

Ställ en fråga till våra experter!

Doktorn

Kenneth Ilvall är specialist i allmänmedicin på digitala vårdtjänsten Medicheck. Om du har ett medicinskt problem är du välkommen att skriva till honom. Berätta så utförligt du kan om dina symtom.

Ställ en fråga till doktorn

 

Ställ en fråga till våra experter!

Hundvetaren

Hasse Norling är Hemmets Journals expert på hundens beteende. Hasse är utbildad hundinstruktör och arrangerar valpkurser, aktiveringskurser m m i privat regi. Han har utbildat sin groenendaeltik Conti till lydnadschampion och dessutom tävlat två svenska mästerskap i lydnad med henne.

Du kan ställa frågor till Hasse om hundens beteende och om problem med uppfostran och dressyr. När det gäller hundens sjukdomar ställs frågorna till veterinären.

Ställ en fråga till hundvetaren

 

Ställ en fråga till våra experter!

Juristen

Arne Larsson från Familjens Jurist svarar på familjerättsliga frågor. Vem kommer att få ärva mig? Hur skriver jag ett samboavtal? Hur går en bodelning till?

Ställ en fråga till juristen

 

Ställ en fråga till våra experter!

Kattvetaren

Ylva Stockelberg är Hemmets Journals expert på kattens beteende. Ylva har skrivit ett flertal kattböcker. Den första kom ut 1997 och sedan dess har det kommit åtta böcker till. Hennes senaste bok heter ”Vad säger katten?”.

Du kan fråga Ylva om allt som har med katter och katters beteende att göra, men frågor som har med kattens sjukdomar tar veterinären hand om.

Ställ en fråga till kattvetaren

 

Ställ en fråga till våra experter!

Relationsexperten

Vänskap, kärlek eller familjeliv. Ställ dina frågor om relationer till vår expert Vibeke Dorph. Dina frågor behandlas med sekretess.

Ställ en fråga till relationsexperten

 

Ställ en fråga till våra experter!

Veterinären

Erik Lundberg är veterinär med specialisering på katt och hund. Har du frågor som rör ditt husdjurs hälsa är du välkommen att skriva till honom här.

Ställ en fråga till veterinären

 

Annons
Scroll to Top