• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Ställ en fråga till våra experter!

  Vem kommer att få ärva mig? Varför bajsar min katt inomhus? Hur blir jag fri från förstoppning? Passa på att ställ din fråga till våra experter! Det kan handla om både hälsa, juridik, husdjur och relationer.

  Ställ en fråga till våra experter!

  Varje vecka svarar apotekaren, doktorn, gynekologen, juristen, relationsexperten och veterinären på läsarfrågor. Det är enkelt att skicka in en fråga och alla frågor som besvaras publicerar vi både i tidningen och här på nätet. Tänk på att alla frågor inte kan besvaras och att det kan dröja innan de publiceras.

  Apotekaren

  Fredrik Hed är apotekare och medicinjournalist och besvarar dina frågor om naturläkemedel och växtbaserade läkemedel direkt i tidningen och på webben!

  Ställ en fråga till apotekaren

   

  Doktorn

  Doktor Lennart Skoog är verksam inom öppenvården. Han tycker det är viktigt att se hela människan. Om du har ett medicinskt problem är du välkommen att skriva till honom. Berätta så utförligt du kan om dina symtom.

  Ställ en fråga till doktorn

   

  Gynekologen

  Kristina Billberg är gynekolog och arbetar inom öppenvården och på ungdomsmottagningen i Ängelholm. Åren som läkare har lärt henne att svara rakt och enkelt och det gör hon även när hon svarar på Hemmets Journal-läsarnas frågor.

  Ställ en fråga till gynekologen

   

  Hundvetaren

  Hasse Norling är Hemmets Journals expert på hundens beteende. Hasse är utbildad hundinstruktör och arrangerar valpkurser, aktiveringskurser m m i privat regi. Han har utbildat sin groenendaeltik Conti till lydnadschampion och dessutom tävlat två svenska mästerskap i lydnad med henne.

  Du kan ställa frågor till Hasse om hundens beteende och om problem med uppfostran och dressyr. När det gäller hundens sjukdomar ställs frågorna till veterinären.

  Ställ en fråga till hundvetaren

   

  Juristen

  Vem kommer att få ärva mig? Hur skriver jag ett samboavtal? Hur går en bodelning till?

  Dessa och många andra familjerättsliga frågor kan vår jurist Peter Samuelsson svara på.

  Ställ en fråga till juristen

   

  Kattvetaren

  Ylva Stockelberg är Hemmets Journals expert på kattens beteende. Ylva har skrivit ett flertal kattböcker. Den första kom ut 1997 och sedan dess har det kommit åtta böcker till. Hennes senaste bok heter "Vad säger katten?".

  Du kan fråga Ylva om allt som har med katter och katters beteende att göra, men frågor som har med kattens sjukdomar tar veterinären hand om.

  Ställ en fråga till kattvetaren

   

  Relationsexperten

  Vänskap, kärlek eller familjeliv. Ställ dina frågor om relationer till vår expert Ingemar Gens. Dina frågor behandlas med sekretess.

  Ställ en fråga till relationsexperten

   

  Veterinären

  Erik Lundberg är veterinär med specialisering på katt och hund. Har du frågor som rör ditt husdjurs hälsa är du välkommen att skriva till honom här.

  Ställ en fråga till veterinären

   

 • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!